Σήφης Πολυζωΐδης : Mια συνέντευξη που αξίζει να παρακολουθήσετε ! (BINTEO-ΦΩΤΟ) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Μαΐου 13, 2018

Σήφης Πολυζωΐδης : Mια συνέντευξη που αξίζει να παρακολουθήσετε ! (BINTEO-ΦΩΤΟ)


Είναι από τις συνεντεύξεις που μου άρεσε ! Γιατί ένιωθα πολύ οικεία μαζί του, γιατί ο Σήφης είναι προσωπικός φίλος, γιατί τον καμαρώνω, γιατί είναι ένα παιδί που τίποτα δεν του χαρίστηκε, προσπάθησε πολύ να καταφέρει, ό,τι έχει καταφέρει, δε "φίλησε" κατουρημένες ποδιές, σταθερός στις απόψεις του με μια συγκεκριμένη στάση ζωής από μικρός.
Ηταν από τις λίγες συνεντεύξεις που νιώθαμε και δυο πως δεν υπήρχε κάμερα και πως τα λέγαμε...έτσι απλά !

Χαλαρός και εκείνος, ευδιάθετος,  αφοπλιστικά ειλικρινής (όπως πάντα) και με απλότητα συνομίλησε μαζί μου, λέγοντάς μου ενδιαφέροντα πράγματα !

Ο Σήφης Πολυζωΐδης είναι ένας ταλαντούχος ηθοποιός , έχοντας πλέον στο ενεργητικό του δουλειές άριστες σε θέατρο, κινηματογράφο και τηλεόραση.
Παίζοντας "κόντρα" ρόλους που τάραξαν τα νερά όπως εκείνος του "Σάββα Ξηρού" μίλησε για το πως ξεκίνησε να ασχολείται με την ηθοποιία, για την πορεία της δουλειάς του, για τα κριτήρια που επιλέγει τις δουλειές του, το "ευχαριστώ" του στους συμπολίτες μας και για την παράσταση που θα δοθεί στις 25, 26 και 27 Μαΐου στο συναυλιακό χώρο στην Κόρινθο "Μαρία Δημητριάδη". Το έργο λέγεται "Ζωτικός Χώρος-Lebensraum"


Όπως έχει πει ο συγγραφέας Θανάσης Τριαρίδης σε συνέντευξή του:

«Το καθαυτό «νόημα» του «Lebensraum» συμπυκνώνεται σε τούτο: οι αληθινοί δολοφόνοι είναι (και θα είναι για πάντοτε ) οι θεατές».

Μια παράσταση που έχει αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές και είναι ευκαιρία να δείτε στην Κόρινθο!


Δείτε το βίντεο που ακολουθεί
Eχει ενδιαφέρον να ακούσετε και το "παράπονό" του. Ελπίζω το μήνυμα να ληφθεί...



Ευχαριστούμε τον Διευθυντή του Loutraki Thermal Spa κ. Νίκο Πετρίτση και το προσωπικό για την άψογη φιλοξενία τους 








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες