To «τελευταίο αντίο» στον Χάρρυ Κλυνν - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Μαΐου 25, 2018

To «τελευταίο αντίο» στον Χάρρυ Κλυνν


Το «τελευταίο αντίο» είπαν συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές του Χάρρυ Κλυνν στην Μητρόπολη Καλαμαριάς.

Η εξόδιος ακολουθία του πολυαγαπημένου Βασίλη Τριανταφυλλίδη (Χάρρυ Κλυνν) εψάλη στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος (Μητρόπολη Καλαμαριάς).

Το παρών έδωσε και ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, για να τιμήσει και να αποχαιρετήσει τον Χάρρυ Κλυνν.


Στην εκκλησία από νωρίς βρέθηκε πλήθος κόσμου για να αποχαιρετήσουν και αυτοί τον αγαπημένο ηθοποιό, που έφυγε από τη ζωή την περασμένη Δευτέρα, σε ηλικία 78 χρόνων.

Ο ενταφιασμός του ηθοποιού έγινε στο κοιμητήριο Καλαμαριάς.

Στη Μητρόπολη Καλαμαριάς βρέθηκαν μεταξύ άλλων, οι Μαρία Κόλλια Τσαρουχά, Γιάννης Αμανατίδης, Παναγιώτης Ψωμιάδης και οι καλλιτέχνες Λάκης Λαζόπουλος, Μάρκος Σεφερλής, Έλενα Τσαβαλιά.

ΠΗΓΕΣ-ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ: voria, seleo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες