ΚΟΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ "ΕΛ.ΛΑ.Σ" ΚΑΙ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ" ΤΗΣ 15ης ΙΟΥΝΙΟΥ 2018 - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Ιουνίου 16, 2018

ΚΟΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ "ΕΛ.ΛΑ.Σ" ΚΑΙ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ" ΤΗΣ 15ης ΙΟΥΝΙΟΥ 2018


Αξιότιμοι,
Του Διοικητικού Συμβουλίου του κόμματος «Ελεύθερη Πατρίδα»,
κ.κ. Νικόλαε Ταμουρίδη, Ιωάννη Δραγωνάκη και Κωνσταντίνε Κωνσταντινίδη,

Εν πρώτοις σας ευχαριστούμε πολύ για την ευγενή σας πρόσκληση της22ας Μαΐου 2018 και ώρα 12:30 μ.μ. στα γραφεία σας, όπου παραβρεθήκαμε οι εκπρόσωποι του κόμματος Πατριωτική Ένωση-Ελληνική Λαϊκή Συσπείρωσις «ΕΛ.ΛΑ.Σ» κ.κ. Σμυρλής Στέργιος και Τηλιγάδας Οδυσσέας καθώς και ο εκπρόσωπος του κόμματος «Ελλήνων Πολιτεία» κ. Αποστόλου Παναγιώτης, προκειμένου από κοινού να εξετάσουμε την δυνατότητα μιάς ευπρόσωπης μεταξύ μας συνεργασίας καθώς και την συνεργασία με άλλους πολιτικούς φορείς του πατριωτικού χώρου.
Μετά από ενδελεχή μελέτη του «Συμφώνου Συνεργασίας Πατριωτικών Δυνάμεων», που ήδη είχατε συνυπογράψει με δύο άλλα κόμματα, της συζητήσεως που είχαμε, των εκ μέρους μας ειλικρινών τοποθετήσεών και το γεγονός ότι έχετε συμπεριλάβει στις προσεχείς προσεγγίσεις σας κόμματα τα οποία εμείς εκ προοιμίου έχουμε αποκλείσει, λόγω του Μνημονιακού των προσανατολισμού, ειδικώς δε με την εκ μέρους σας, άγνωστον σε εμάς γιατί, απόκρυψη, καθ’ ον χρόνο συζητούσαμε μια πιθανή και μεταξύ μας πολιτική συνεργασία, της συναντήσεως που είχατε ήδη προσυμφωνήσει γιατην αμέσως επομένη ημέρα (23η Μαΐου 2018) στο ξενοδοχείο Όσκαρ, χωρίς ούτε καν να μας ενημερώσετε έστω από λόγους δεοντολογίας, με άλλους πολιτικούς φορείς και κόμματα – από τα οποία ήδη μας είχατε διαβεβαιώσει ότι έχετε αποστασιοποιηθεί
ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ να διακόψουμε κάθε περαιτέρω προσπάθεια για τη σύναψη οιασδήποτε μορφής συνεργασίας, αφού την θεωρούμεεκ των προτέρων, επισφαλή για εμάς και ατελέσφορη για το συμφέρον της Πατρίδος μας.


                Για την «ΕΛ.ΛΑ.Σ»
                Οδυσσέας Τηλιγάδας

                Για την «Ελλήνων Πολιτεία»
                Παναγιώτης Αποστόλου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες