Η ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018 - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Ιουνίου 24, 2018

Η ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Έκθετος ο Παπαγγελόπουλος για την υπόθεση Τσαλικίδη!
Πολλοί οι ένοχοι της δολοφονίας Τσαλικίδη…
Το ζήτημα της δολοφονίας του Τσαλικίδη, δημιουργεί ήδη πολιτικό σάλο.
Στην σημερινή Ελεύθερη Ώρα θα διαβάσετε όλη την αλήθεια για την δολοφονία Τσαλικίδη, το σκάνδαλο των τηλεφωνικών υποκλοπών και το σχέδιο “Πυθία”!
Ωστόσο, παρακάτω θα δημοσιεύσω τα όσα έγραψε ο δημοσιογράφος Νίκος Ρούσσης (σ.σ. έχουμε δημοσιεύσει στο παρελθόν αρκετά κείμενά του) για το φλέγον ζήτημα στο www.reporter.gr:
«Αυθημερόν, τότε, και πριν να δει το φως της δημοσιότητας, ο Reporter φιλοξένησε, στις 16 Νοεμβρίου 2017, ανταπόκριση μου από το Στρασβούργο, σχετικά με την καταδίκη της Ελλάδος, για “κουκούλωμα” στην πολύκροτη υπόθεση Τσαλικίδη.
Παρόλο που η καταδικαστική για την Ελλάδα, απόφαση του Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, αμφισβητούσε ευθέως την εκδοχή της αυτοκτονίας του Τσαλικίδη, που ο θάνατος του συνδέθηκε με την υπόθεση των υποκλοπών, η είδηση “χάθηκε” και δεν υπήρξαν οι αναμενόμενες αντιδράσεις, από πλευράς της συντεταγμένης πολιτείας.
Μία μέρα μετά, πάλι στο Reporter, αναρωτώμενος “γιατί τέτοια μούγκα με την καταδίκη της Ελλάδος για την υπόθεση Τσαλικίδη”, σχολίασα…
Η επικρατούσα “μούγκα”, όμως, μιας και τίποτα απ’ αυτά δεν έγινε μέχρι στιγμής, προκαλεί υπόνοιες ότι αυτή είναι απόρροια μιας άτυπης ομερτάς, μεταξύ των εκπροσώπων της παρούσας κυβέρνησης και της καραμανλικής συνιστώσας στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Η εξήγηση ίσως να βρίσκεται στο ότι, ο Εισαγγελέας που είχε τότε αποφασίσει να θέσει “ως ασήμαντη” την υπόθεση αυτοκτονίας Τσαλικίδη στο αρχείο, ήταν ο πρώην επικεφαλής της ΕΥΠ επί Καραμανλή και σήμερα Αναπληρωτής Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Δημήτρης Παπαγγελόπουλος!
Σήμερα, δεκατρία χρόνια μετά το σκάνδαλο των υποκλοπών της κυβέρνησης Καραμανλή και το θάνατο του στελέχους της Vodafone Κώστα Τσαλικίδη και επτά μήνες μετά την καταδικαστική απόφαση του ΕΔΑΔ, η Δικαιοσύνη αποφάνθηκε ότι ο χαμός του 39χρονου άνδρα - είχε βρεθεί απαγχονισμένος μέσα στο διαμέρισμά του στον Κολωνό τον Μάρτιο του 2005 - δεν ήταν αυτοκτονία αλλά δολοφονία!
Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από την κακουργηματική ποινική δίωξη που άσκησε η εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση για τη συγκεκριμένη υπόθεση. Ειδικότερα, η κακουργηματική δίωξη που είναι κατ' αγνώστων ασκήθηκε από την εισαγγελέα Πρωτοδικών κυρία Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου, κατόπιν παραγγελίας του Εισαγγελέα Εφετών κ. Γρηγόρη Πεπόνη.
Η – έστω και καθυστερημένη - απόφαση της Δικαιοσύνης αφήνει, πλην των άλλων, βαθύτατα έκθετο τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο που εξακολουθεί, δυστυχώς, να είναι αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και ανοίγει, ενδεχομένως, δρόμους για την πλήρη αποκάλυψη μιας “κρυμμένης” αλήθειας»!!

Ποια “Βόρεια Μακεδονία” βρε ΕΑΜοβούλγαροι;

Νέος Μακεδονικός αγώνας τώρα αρχίζει

Έλαβα στο email μου το παρακάτω ποίημα από τον Αμφικτύονα! Τον υποστράτηγο ε.α. Κωνσταντίνο Κωνσταντινίδη – Συγγραφέα και μέλος της Εταιρείας Ελλήνων λογοτεχνών, και το δημοσιεύω, γιατί απηχεί τους απανταχού Έλληνες:
«Αποφράδα η σημερινή μέρα, προδοσία μυρίζει ο αγέρας, στις Πρέσπες   χύθηκε το πρώτο αίμα, για να  μην περάσει ο σλάβος στη  Μακεδονία, ταυτότητα, γλώσσα παρέδωσαν οι προδότες και ιστορία.
Οι καμπάνες  σημαίνουν πένθιμα,   λυπητερά, οι σημαίες  μεσίστιες σε πόλεις στήθηκαν και σε χωριά οι Έλληνες με σφιγμένη   γροθιά λένε  ΟΧΙ στην παράδοση της Μακεδονίας, στα    φασιστικά τσακάλια της  3ης  διεθνούς και της   σιωνιστικής  ολιγαρχίας.
Οι  μακεδονομάχοι του 1903 , οι ήρωες  του 1912-13, οι  σταυραετοί  του 1946-49  στριφογυρίζουνε στο  μνήμα  και τρίζουν τα  οστά τους, βλέποντας τα ανοσιουργήματα που  διαπράττουν τα παιδιά τους.
Απαρνούνται την πατρίδα τους και τη γενιά τους, καταστρέφουν τα υπάρχοντα τους
για την διασπορά ξανοίγουν τα φτερά τους, αφήνοντας τον πανάρχαιο βράχο Μακεδονία, Ήπειρο, Θράκη  και τα νησιά τους, έρμαιο  στον κάθε λαθρομετανάστη Αλβανό, Τουρκο-μογγόλο και Σλάβο, τη γη  μας να αρπάξει, τα βιβλία του βεβηλώνει,  τα     όσια  και ιερά του, το  βιός του  με τους γείτονες να   μοιράσει και με τον ξένο λαθρομετανάστη και ο γηγενής περιμένει την ελεημοσύνη πότε θάρθει από μια Ευρώπη που τον γενοκτονεί και τον θάφτει.
Ζήτουλας χωρίς  πατριωτισμό και δίχως σωφροσύνη, φέρνοντας στην εξουσία άτομα χωρίς αίσθημα αιδούς και εθνικής  ευθύνης, κατάπτωση που μόνο στην εποχή του Δημοσθένους και του Ισοκράτους είχε γίνει.
Δεν θα βρεθεί γη οι προδότες να  καταλύσουν, ξένες πατρίδες να πατρίσουν, σαν τα κεριά οι εφιάλτες θα σβήσουν και θα  τελειώσουν, οι προγονικοί θεοί  μας θα τους κατακεραυνώσουν, οι Έλληνες θα τους ξεράσουν και  θα τους  τιμωρήσουν λίαν συντόμως στο ειδώλιο θα τους καθίσουν, οι   προδότες και στην  ιστορία θα λογοδοτήσουν.
Ο λαός μας αντιστέκεται και τα όπλα δεν τα παραδίδει, η “ψευτοδημοκρατία” μας  παρέδωσε  την Μακεδονία, εσένα δεν σε ρώτησαν γιατί σε θεωρούν παρία, η “αναρχοφαστική χούντα” σε έχει προδώσει και σε γδύνει, ξέρεις από χούντες πώς να τις αναποδογυρίζεις, η καρέκλα τους από την κατακραυγή σου τώρα τρίζει, κόμματα-συμμορίες σε εξαπατούν και εσύ τα ψηφίζεις, τίποτα δεν έχει χαθεί εφ’ όσον εσύ δεν έχεις ερωτηθεί, η Μακεδονία μας μια  η  Ελληνική και θα παραμείνει, η Παιονία (Σκοπιά) επαρχία  της  ήταν και  θα ξαναγίνει.
Ο Αλέξανδρος δεν πέθανε, ζει στη γη τη δοξασμένη, στην Αμφίπολη και στο Δίον κατοικεί και την  αναγέννηση σου αναμένει.
Ώρα να κάνεις αυτοκριτική από τα σφάλματά σου, με το διαχρονικό Ελληνικό Πνεύμα θα σωθείς από τα κρίματα σου, αρκεί να μάθεις να το οπλίζεις και τους μνηστήρες - σαν τον Οδυσσέα - την κατάλληλη  στιγμή να καθαρίζεις.
Εμπρός νέοι μακεδονομάχοι! “Τα μυστικά του βάλτου” να γνωρίζεις με το ξίφος και με το λόγο ένδοξες σελίδες πάλι να γράψεις.
Από σήμερα ο Νέος Μακεδονικός Αγώνας, σύγχρονη τιτανομαχία αρχίζει, αρκεί να μείνουμε  ενωμένοι, η ήττα μην σε φοβίζει, να σε διδάσκει και να σε γαλβανίζει, τους τίτλους κρατάει ο λαός της Μακεδονίας μας και δεν τους παραδίδει»!!

Βραβεία Νόμπελ για “Προδοσία”…

Αποτέλεσμα εικόνας για τσιπρασ καμμενος Βραβεία Νόμπελ για “Προδοσία”…

Δεν σταματούν οι Πατριώτες να βομβαρδίζουν το email μου!
Θα σας παραθέσω άλλο ένα πατριωτικό μήνυμα του Στέργιου Σμυρλή:
«Κάποιος με ρώτησε “καλά ο Τσίπρας ανήκει στη σιωνιστική αριστερά, αυτό το περίμενα, ο Καμμένος τι κάνει”; Η απάντηση μου ήταν “ο Καμμένος είναι άνθρωπος των Αμερικάνων ανήκει στη σιωνιστική δεξιά…”, η ιδιοτέλεια είναι ίδιον των απάτριδων. Τα βραβεία Ειρήνης δίδονται στους φονιάδες των Λαών και στους μεγάλους προδότες. Κανονικά το βραβείο “ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ” πρέπει να δοθεί σε όλους τους Ελληνόφωνους που εργάσθηκαν γι αυτήν. Η Ευρογενοκτονία συνεχίζεται, η Ελλάδα οικονομικά είναι κλινικά νεκρή. Την διατηρούν σαν μούμια έως ότου της πάρουν τον ορυκτό πλούτο, την διαμελίσουν, την φτωχοποίησαν και εκδιώξουν τον απομείναντα Λαό της, εξαγοράσουν ή δολοφονήσουν όσους αντιστέκονται.
Η σημερινή ηγεσία της Ευρώπης με αρχηγό την Μέρκελ, ενταφίασαν την Πατρίδα μας. Η κομματοκρατία ακόμη καλά κρατεί….. η Δικαστική, η Στρατιωτική και η εκκλησιαστική ηγεσία, ασήμαντα ιδιοτελή προσκοπάκια…  
Και μία άλλη Μεγάλη επιτυχία των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ: Δώσανε το καλύτερο οικόπεδο στην Αλβανία (SHELL+Soros). Στους Έλληνες λένε, ότι επεξέτειναν την υφαλοκρηπίδα στα 12 μίλια. Βλέπετε κανένα μέσα από τη Βουλή να σχίζει τα ρούχα τους;
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τι κάνει;»!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες