Την Παρασκευή 29/06 οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Ιουνίου 25, 2018

Την Παρασκευή 29/06 οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών


Οι μαθητές ολοκλήρωσαν την διαδικασία των πανελλαδικών εξετάσεων και περιμένουν με αγωνία την ανακοίνωση της βαθμολογίας τους.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του alfavita.gr η δημοσιοποίηση των βαθμολογιών θα πραγματοποιηθεί αυτή την Παρασκευή στις 29 Ιουνίου.
Όλα τα βαθμολογικά κέντρα θα παραδώσουν τα δέματα στις ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ το πρωί της Πέμπτης 28 Ιουνίου. 
Παράλληλα οι διαδικασίες για την υποβολή του Μηχανογραφικου άρχισαν την Παρασκευή 22 Ιουνίου και λήγουν την Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018 σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείο Παιδείας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες