Λαφαζάνης για το ελληνικό χρέος: Βάφτισαν το κρέας, ψάρι - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Ιουνίου 23, 2018

Λαφαζάνης για το ελληνικό χρέος: Βάφτισαν το κρέας, ψάρι


«Βάφτισαν το κρέας, ψάρι. Μετέτρεψαν μαγικά ένα μη βιώσιμο χρέος σε βιώσιμο, χωρίς να “κουρέψουν” ούτε ένα ευρώ» δήλωσε ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης αναφερόμενος στην επίτευξη της συμφωνίας του Eurogroup για την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους

Τα παραπάνω αναφέρει η Λαϊκή Ενότητα σε ανακοίνωση της.


Συγκεκριμένα, ο κ. Λαφαζάνης για το χρέος είπε τα εξής: 

«Η λεγόμενη «μεταμνημονιακή» εποχή, όσες γραβάτες και αν φορέσει ο Τσίπρας και όσες κακόγουστες επικοινωνιακές φιέστες και αν πραγματοποιήσει ο ίδιος με τον συνεταίρο του Πάνο Καμμένο, θα αποβεί, με βάση τις αποφάσεις του Eurogroup, χειρότερη για τον τόπο κα τον ελληνικό λαό από την τυπική μνημονιακή περίοδο.

Πρώτη φορά μια κυβέρνηση θεωρεί μεγάλη επιτυχία ότι μετέθεσε χρονικά ένα μικρό μέρος ενός δυσβάσταχτου χρέους για να το πληρώσουν πανάκριβα οι κατά δέκα χρόνια νεότεροι!

Πρώτη φορά ένα κατά κοινή ομολογία μη βιώσιμο και για εμάς παράνομο και επονείδιστο χρέος, μετατρέπεται με μαγικό τρόπο από κυβέρνηση και Eurogroup σε βιώσιμο, χωρίς να κουρευτεί ούτε κατά ένα ευρώ!

Αυτό το θαύμα μοιάζει μόνο με την παροιμιώδη πρακτική κάποιων παπάδων που βάφτιζαν το κρέας ψάρι, για να είναι συνεπείς στη νηστεία τους.

Το μόνο που η κυβέρνηση πέτυχε στο Eurogroup είναι να δουλεύουν μια ζωή σκληρά με λιτότητα και στερήσεις αμέτρητες γενιές Ελλήνων, προκειμένου να πληρώνουν ένα άδικο και δυσβάστακτο χρέος, το οποίο δεν πρόκειται να εξοφληθεί ποτέ.

Αυτή η συνταγή για την λεγόμενη «μεταμνημονιακή» εποχή έχει ονοματεπώνυμο και φέρει την υπογραφή του μεταλλαγμένου ΣΥΡΙΖΑ με αφανή και προφανή συνεταιράκια όχι μόνο τους ΑΝΕΛ αλλά και το ΚΙΝ.ΑΛ., τη ΝΔ και τις ακροδεξιές αποφύσεις τους».

anemosantistasis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες