Δ. Καμμένος: Τσίπρας Και Καμμένος Συνεννοήθηκαν Να Ρίξουν Την Κυβέρνηση Για Να Μην Κυρωθεί Η Συμφωνία Με Τα Σκόπια...- Βίντεο - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Ιουνίου 26, 2018

Δ. Καμμένος: Τσίπρας Και Καμμένος Συνεννοήθηκαν Να Ρίξουν Την Κυβέρνηση Για Να Μην Κυρωθεί Η Συμφωνία Με Τα Σκόπια...- Βίντεο


Ακόμα και αν ισχύει αυτό, δεν το λες δημόσια βρε Καμμένε... ήμαρτον πια...
...Εκτός... αν σε έβαλαν να το πεις για να μας ηρεμήσεις...  

Ο Δημήτρης Καμμένος τόνισε, σήμερα (26/06), ότι ο Αλέξης Τσίπρας και ο Πάνος Καμμένος έχουν συμφωνήσει να ρίξουν την κυβέρνηση έτσι ώστε να μην κυρωθεί από το ελληνικό Κοινοβούλιο η συμφωνία με την ΠΓΔΜ.

«Την επόμενη ημέρα, η Ελλάδα είπε -δια στόματος του συγκυβερνώντος κόμματος το οποίο μπορεί να ρίξει ή να φέρει αλλαγές στο πολιτικό σκηνικό- ότι δεν θα περάσει από την Βουλή. Ότι θα κάνω το παν, θα γίνουν εκλογές, είπε, σε συννενόηση με τον κύριο Τσίπρα για να μην ψηφιστεί και να μην κυρωθεί η σύμβαση στην Ελλάδα. Άρα, η σύμβαση είναι εν δυνάμει άκυρη κ. Ζάεφ. Σας το λεω νομικά να το ξέρετε» ανέφερε ο ανεξάρτητος βουλευτής στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ.

Έκανε λόγο, επίσης, για συμφωνία πρότασης μομφής κατά του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά.

Ο κ. Δημήτρης Καμμένος πρόσθεσε: «Την ίδια ημέρα που υπογράψατε, κ. Ζάεφ, το πολιτικό σκηνικό είχε συνεννοηθεί ότι θα ρίξει την κυβέρνηση. Για να μην υπογραφεί στην Ελλάδα η συμφωνία. Να μην κυρωθεί».

Όσον αφορά στην παραίτησή του από τη θέση του Αντιπροέδρου της Βουλής, ο κ. Δημήτρης Καμμένος υποστήριξε πως έχει κάθε καλή πρόταση να αποχωρήσει, αλλά οι συνάδελφοί του από το κόμμα των ΑΝ.ΕΛ., όταν πήγε στο γραφείο του Νίκου Βούτση, ήθελαν να τον πετάξουν έξω με κλωτσιές.

Δείτε σχετικό βίντεο:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες