Δ.Καζάκης : «Η (και καλά) Μεταμνημονιακή Ελλάδα του Τσίπρα ή του Κούλη, θα είναι μία ΚΟΛΑΣΗ» - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Ιουνίου 23, 2018

Δ.Καζάκης : «Η (και καλά) Μεταμνημονιακή Ελλάδα του Τσίπρα ή του Κούλη, θα είναι μία ΚΟΛΑΣΗ»


Ο πρόεδρος του Ε.ΠΑ.Μ. Δημήτρης Καζάκης στον Γαλαξία 92.1 FM και την εκπομπή του δημοσιογράφου Χάρη Μαρκάτου «Προβληματισμοί», την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018.

- Ε.ΠΑ.Μ. - Ανοιχτή Ομιλία – Συζήτηση : «Η συνεχιζόμενη κοινωνική, οικονομική, πολιτιστική ερήμωση της Ορεινής Φωκίδας. Υπάρχει διέξοδος και προοπτική.» Σάββατο 16 Ιουνίου 2018, ώρα 7.30 μμ Ξενώνας «Μαυρολιθάρι», της Κοινότητας Μαυρολιθαρίου Δήμος Δελφών Φωκίδας. - Ψήφιση Πολυνομοσχεδίου στην Βουλή για τα προαπαιτούμενα της νέας αξιολόγησης, το οποίο αποτελεί στην ουσία το 4ο Μνημόνιο και οργανώθηκε με τέτοιο τρόπο για να συμπέσει με το Σκοπιανό ζήτημα και την ονοματοδοσία του κρατιδίου αυτού, ώστε η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού να μην καταλάβει καθόλου την νέα εγκληματική παρανομία εις βάρος της Χώρας, που η κατοχική κυβέρνηση υπηρετώντας ξένα συμφέροντα, επιχειρεί και εκτελεί. - Το νέο Πολυνομοσχέδιο, ουσιαστικά αναγκάζει κάθε λεγόμενο μέσο Ελληνικό νοικοκυριό, να πληρώνει επιπλέον 2500 ευρώ κάθε χρόνο, για να γίνει δυνατόν να δημιουργηθεί το πρωτογενές πλεόνασμα που επιθυμούν οι δανειστές. - Ετοιμάζεται επίσης νέα ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, από το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας και ξένα "funds", για την οποία πρόκειται να εγγυηθούν οι Έλληνες πολίτες, με κρατικές εγγυητικές επιστολές και όπως και τις προηγούμενες, έτσι και αυτήν την φορά, είναι σίγουρο πως θα γίνει με όρους καταχρηστικούς και σκληρούς. - Με το νέο πολυνομοσχέδιο, πέρασε εκτός των άλλων και η κατάργηση του Νόμου Κατσέλη, καθώς οι δανειστές εκτός από την δημόσια περιουσία, έχουν ως στόχο επίσης να αρπάξουν και την ιδιωτική περιουσία των Ελλήνων πολιτών. - Το Ελληνικό κράτος πλέον, δεν έχει καμία αρμοδιότητα δημοσιονομική, εκτός από μια : να εκδίδει κρατικές εγγυητικές επιστολές, είτε προς εταιρείες, είτε προς δανειστές. - Τέσσερις είναι οι παράγοντες σύμφωνα με το Διεθνές Διεθνές Δίκαιο, οι οποίοι απαιτούνται για την συγκρότηση ενος κράτους : * Δεδομένος πληθυσμός. * Το κράτος να διαθέτει συγκεκριμένη Γεωγραφική Επικράτεια. * Δικαίωμα να επιλέγει ο Λαός την κυβέρνηαη της Χώρας του. * Ελευθερία Διεθνών Σχέσεων. - Η απλή διαμαρτυρία μέσω των συλλαλητηρίων και των διαδηλώσεων, τόσο για τα Εθνικά θέματα, όσο και για οτιδήποτε άλλο σημαντικό που αφορά τον Ελληνικό Λαό, δεν αρκεί, καθώς αποτελεί μονάχα μέσον εκτόνωσης, εάν δεν υπάρχει σαφέστατη συνειδητοποίηση κάθε φορά από την Ελληνική Κοινωνία αυτού που διεκδικεί ακριβώς, καθώς και τον συγκεκριμένο τρόπο με τον οποίο μπορεί αυτό να το επιτύχει. - Τραγική η κατάσταση στην ορεινή Φωκίδα, σε επιπλέον βαθμό από την υπόλοιπη Ελλάδα, από την στιγμή που έχει ερημώσει λόγω του μαζικού κύματος της σύγχρονης μετανάστευσης από την Χώρα, κυρίως στο επίπεδο των νέων και ειδικότερα των επιστημονικά καταρτισμένων. - Βαριά η κληρονομιά και ισχυρό το χρέος των σύγχρονων Ελλήνων προς τους προγόνους τους, ώστε αυτή η Χώρα, η ωραιότερη του Πλανήτη, να ξαναγίνει Ελεύθερη, Ανεξάρτητη, Εθνικά Κυρίαρχη και με υψηλό βαθμό ποιότητας ζωής.


Το ψήφισμα για την Πατρίδα & την αποκατάσταση της Δημοκρατίας ΕΔΩ https://epamhellas.gr/?p=75418 Προσυπογράψτε το ψήφισμα ΕΔΩ http://bit.ly/2ErfZUR Η Απελευθέρωση της χώρας σε 15 βήματα http://ka8odon.net/epam/mobile/index.... Ε.ΠΑ.Μ. site - https://epamhellas.gr/ Ε.ΠΑ.Μ. facebook - https://www.facebook.com/metopo/ Ε.ΠΑ.Μ. youtube - https://www.youtube.com/user/EPAMvideo/ Ε.ΠΑ.Μ. twitter - https://twitter.com/epamhellas Δ.ΚΑΖΑΚΗΣ blog - https://dimitriskazakis.blogspot.com/ Δ.ΚΥΠΡΙΩΤΗΣ blog - https://dimtris-kypriotis.blogspot.gr/ ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ - https://seisaxthia-epam.blogspot.gr/ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΞΟΔΟΣ - https://teleytaiaexodos.blogspot.gr/ E-ROI site - http://e-roi.gr/ E-ROI facebook - https://el-gr.facebook.com/eroi.gr E-ROI youtube - https://www.youtube.com/user/eroigr E-ROI mixcloud - https://www.mixcloud.com/eroigr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες