Ώρα μηδέν για το τέλος του κόσμου - Ξεκίνησε η ανατριχιαστική «Αρπαγή»! - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Ιουνίου 22, 2018

Ώρα μηδέν για το τέλος του κόσμου - Ξεκίνησε η ανατριχιαστική «Αρπαγή»!


Το τέλος της ανθρωπότητας πλησιάζει. Η αντίστροφη μέτρηση για τον Αρμαγεδδώνα, που ξεκίνησε την Πέμπτη (21/06/2018).

Η μεγαλύτερη η ημέρα του έτους σηματοδοτεί το ξεκίνημα της «Αρπαγής» και τη λαμπρή Δευτέρα Παρουσία, που κάνει τη συντέλεια του κόσμου, όπως περιγράφεται με τρομακτικές εικόνες στις προφητείες του Βιβλίου της Αποκάλυψης, να πλησιάζει με γοργά βήματα.


Η θεωρία της «Αρπαγής» προβλέπει ότι οι άξιοι Χριστιανοί θα αναληφθούν στους ουρανούς για να συναντήσουν τον Ιησού. Όσοι μείνουν πίσω θα χαθούν στα Τάρταρα.

Σύμφωνα με τις προφητείες, η «Αρπαγή» αναμενόταν μετά από περίοδο επτά ετών ειρήνης και ενότητας στον κόσμο, που θα ακολουθούνταν από τρεισήμισι χρόνια πολέμου και πανδημιών.

Την ώρα που την Πέμπτη πλήθη συνέρρεαν σε μνημεία, όπως το Stonehenge της Βρετανίας, για να γιορτάσουν το θερινό ηλιοστάσιο, το ρολόι άρχισε να μετράει ανάποδα.

Εκείνη την ώρα, σύμφωνα με τον Στίβεν Φλέτσερ, ο οποίος παρατηρεί γεγονότα που μπορεί να σηματοδοτούν την αρχή του τέλους της ανθρωπότητας, έγινε αυτή η εναλλαγή της επταετίας με την τριετία και άρχισε η «Αρπαγή».

«Ο χρόνος τελείωσε και οι πύλες της Κολάσεως άνοιξαν μετά την 21η Ιουνίου του 2018» γράφει χαρακτηριστικά στο site του o Φλέτσερ και προσθέτει: «Πολλοί άνθρωποι είχαν όνειρα και οράματα ότι η Απραγή θα έρθει λίγο μετά το θάνατο του Μπίλι Γκράχαμ. Ο Μπίλι Γκράχαμ πέθανε φέτος την ίδια ημέρα με τον Μωυσή, στις 21 Φεβρουαρίου. Αυτή η ημερομηνία είναι ακριβώς τέσσερις μήνες ή 120 ημέρα πριν από τις 21 Ιουνίου».

Ο αριθμός αυτός πάντως, σύμφωνα με τον συνωμοσιολόγο, συνδέεται με τα 120 Ιωβηλαία από τη Δημιουργία και τα 120 χρόνια με τον Μωυσή, αναφέρει το ρεπορτάζ της Daily Star.

«Το 120 είναι πολύ σημαντικός αριθμός» τονίζει και συνδέει με τους 12 μαθητές του Ιησού αλλά και με το στεφάνι από 12 αστέρια που αναφέρεται στην Αποκάλυψη.

O Φλέτσερ θεωρεί ότι υπάρχουν και άλλες «καθόλου τυχαίες συμπτώσεις» που «δείχνουν» την 21η Ιουνίου.

Η συγκεκριμένη ημερομηνία συμπληρώθηκαν μεταξύ άλλων 10 μήνες από την 21η Αυγούστου του 2017, όταν έγινε η ηλιακή έκλειψη, 99 ημέρες από το θάνατο του φυσικού Στέφεν Χόκινγκ, 33 ημέρες από το γάμο του 33χρονου πρίγκιπα Χάρι – είχε την ίδια ηλικία που είχε ο Ιησούς στην Ανάστασή Του και έξι χρόνια, έξι μήνες και έξι ημέρες μετά το θάνατο του επιφανούς άθεου Κρίστοφερ Χίτσενς.

Παντού εμφανίζεται ο τρομακτικός αριθμός 666.

Παράλληλα, ο Φλέτσερ επισημαίνει ότι το διάστημα 21 -22 Ιουνίου συμβαίνει Σύνοδος του Δία, η οποία συμβολίζει το Ιησού και της Σελήνης, που αντιπροσωπεύει την Εκκλησία, τον αστερισμό του Ζυγού που συμβολίζει τη θέση του Κριτή.

www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες