«Οι ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ έκριναν ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ τα Βαλκάνια & αποφάσισαν να τα ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ» - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Ιουνίου 19, 2018

«Οι ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ έκριναν ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ τα Βαλκάνια & αποφάσισαν να τα ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ»


«Οι ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ έκριναν ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ τα Βαλκάνια & αποφάσισαν να τα ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ».

Ο πρόεδρος του Ε.ΠΑ.Μ. Δημήτρης Καζάκης στον Maximum 93.6 FM & την εκπομπή του Δημήτρη Κολιού «Ξυπνήστε γιατί Χανόμαστε» την Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018.

- Σκοπιανό ζήτημα, υπόθεση ονοματοδοσίας του κρατιδίου, κατοχική κυβέρνηση της Χώρας, έτοιμη να ξεπουλήσει και να παραδώσει την Μακεδονία, ακολουθώντας πιστά τις εντολές αυτών που βρίσκονται πίσω από τα λεγόμενα μεγάλα συμφέροντα του Πλανήτη, ουσιαστικά έχοντας συμφωνήσει στην διάλυση και στον διαμελισμό της Ελλάδας στο μέλλον, στα πρότυπα της Γιουγκοσλαβίας, ενώ ο Ελληνικός Λαός, να αντιστέκεται σε όλο αυτό το έγκλημα, με μαζικές διαμαρτυρίες και συλλαλητήρια.

- 3:00, Με την Συνθήκη του Βουκουρεστίου του 1913, όλοι οι Βαλκανικοί Λαοί που απελευθερώθηκαν από τους Τούρκους, συμφώνησαν πως η ελεύθερη πλέον Μακεδονία, χωρίζεται σε τρία μέρη :

το Ελληνικό(53%), το Σερβικό(30%) και το Βουλγαρικό(17%), βάζοντας απόλυτο τέλος στο συγκεκριμένο ζήτημα, λύνοντάς οριστικά και αμετάκλητα. 

- 6:00, Οι λεγόμενες Μεγάλες Δυνάμεις, έχουν ήδη καταλήξει στην διαπίστωση πως τα Βαλκάνια με την σημερινή μορφή τους και την συγκεκριμένη συγκρότηση των κρατών από τα οποία αποτελούνται, είναι προβληματικά, επομένως σύμφωνα μ' αυτήν την εκδοχή, υπάρχει επείγουσα ανάγκη, τα κράτη αυτά να

διαλυθούν και να μεταμορφωθούν απλά σε περιφέρειες της περιοχής των Βαλκανίων. 

- 7:50, Μέσω της όλης προσπάθειας κάποιων φαινομενικά Πατριωτών, για την περίφημη Ελληνικότητα της Μακεδονίας, κρύβεται εγκληματικά η διάλυση της Ελλάδας διαχρονική επιθυμία των Μεγάλων Δυνάμεων, καθώς αποφεύγεται συστηματικά μέσα από το συνολικό πνεύμα των συλλαλητηρίων, να τονίζεται ταυτόχρονα και η Ελλάδα, ως ενιαίο και αδιαίρετο Κράτος και Έθνος.

- 8:30, Το 2010, δυο Γερμανικά Ιδρύματα, με πληρωμένη κατάλληλη προώθηση προπαγάνδισαν πολύ δυναμικά για άλλη μια φορά, το σχέδιο που εμφανίζεται κατά καιρούς για την λεγόμενη ανεξάρτητη Κρητική Πολιτεία, το οποίο κάποτε στο μέλλον είναι πολύ επικίνδυνο ν' αποτελέσει πρότυπο για κάποια ανάλογη ενέργεια και για την Μακεδονία.

- 10:50, Νέο Πολυνομοσχέδιο, νέα αξιολόγηση, νέα προαπαιτούμενα, νέο πρωτογενές πλεόνασμα, συνεχείς αυξήσεις φόρων, όλες οι εισπράξεις και οι εισφορές του Δημοσίου να πηγαίνουν απευθείας στους δανειστές και μια Χώρα ολόκληρη σε κατοχή.

- 16:40, Παραμύθια και ψέμματα της κατοχικής κυβέρνησης, για έξοδο από τα Μνημόνια και απαλλαγή από τους σκληρούς όρους που επιβάλλουν οι δανειστές, τον Αύγουστο του 2018 από την στιγμή που οι δεσμεύσεις που υπέγραψαν όλες οι κυβερνήσεις από το πρώτο Μνημόνιο το 2010, υποχρεώνουν σε επιτήρηση την Χώρα από τους δανειστές, έως το 2060.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες