ΤΩΡΑ: Συγκέντρωση για τη Μακεδονία στην πλατεία Λευκού Πύργου (ΦΩΤΟ) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Ιουνίου 24, 2018

ΤΩΡΑ: Συγκέντρωση για τη Μακεδονία στην πλατεία Λευκού Πύργου (ΦΩΤΟ)

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τη Μακεδονία, με αφορμή τη συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και πΓΔΜ για την ονομασία της γειτονικής χώρας βρισκεται σε εξέλιξη αυτή την ωρα στην πλατεία Λευκού Πύργου.

Οι διαδηλωτές κρατούν ελληνικές σημαίες και φωνάζουν συνθήματα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας και κατά των πολιτικών. Μάλιστα ένας από τους συγκεντρωθέντες έφτασε στο σημείο κρατώντας στα χέρια κρεμάλες.

Στη συνέχεια προτίθενται να πραγματοποιήσουν πορεία στα προξενεία ΗΠΑ, Σκοπίων και τα γραφεία ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ.


thestival.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες