Ζευγολατιό: Εγδυσαν και έκαψαν όχημα καταμεσής του δρόμου!!!! (photos) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Ιουνίου 24, 2018

Ζευγολατιό: Εγδυσαν και έκαψαν όχημα καταμεσής του δρόμου!!!! (photos)


Σοκ προκαλούν οι εικόνες που μας έστειλε αναγνώστης του moriasnews πριν από λίγη ώρα, εικόνες από ένα αυτοκίνητο το οποίο έχει γίνει στάχτες καταμεσής του οδοστρώματος!
Το όχημα βρίσκεται στην περιοχή του Ζευγολατιού. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στον moria καιγόταν από το μεσημέρι χωρίς κανείς να επέμβει. Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε ,από το όχημα έχει αφαιρεθεί η μηχανή, προφανώς για να αποτελέσει αντικείμενο αγοραπωλησίας, ένα κύκλωμα το οποίο υπάρχει λένε οι ίδιες μαρτυρίες αφού αυτό το περιστατικό δεν είναι το μοναδικό.
Θα επανέλθουμε με περισσότερες πληροφορίες…
moriasnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες