Αναρχία και εκφοβισμός στο SPA Λουτρακίου με την ανοχή του Δημάρχου - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Ιουνίου 16, 2018

Αναρχία και εκφοβισμός στο SPA Λουτρακίου με την ανοχή του Δημάρχου


Εξαπλώνεται η αναρχία και η αναταραχή σε όλες τις δραστηριότητες και τις επιχειρήσεις, στις οποίες εμπλέκεται η Δημοτική Αρχή Λουτρακιωτών, με προσωπική ευθύνη ή έστω και την απλή ανοχή του Δημάρχου Γιώργου Γκιώνη.

Των: Γιάννη Κ. Ηλιάδη - Αλέξανδρου Κανδρή

Μετά από τα όσα έχουν διαδραματισθεί στο Casino Λουτρακίου, όπου ο Δήμαρχος έχει εγκλωβίσει τα συμφέροντα του Δήμου και την περιουσία των Δημοτών, με τα καθαρά προσωπικά του θέματα, έχει έρθει πλέον, και η σειρά των υπολοίπων δραστηριοτήτων της Τουριστικής Λουτρακίου. Όπως δείχνουν τα γεγονότα, η κατάσταση στο Υδροθεραπευτήριο (Spa) και κατ’ επέκταση στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο έχει πλέον ξεφύγει από κάθε έλεγχο της Δημοτικής Αρχής και τείνει να εκφύγει και από το πλαίσιο της νομιμότητας!

Σύμφωνα με διασταυρωμένες αποκλειστικές πληροφορίες, από τις απόλυτα έγκυρες και αξιόπιστες πηγές του loutraki365στέλεχος της “Αλέξανδρος Τεχνική”, η οποία έχει απαιτήσεις από την Τουριστική Λουτρακίου, από την κατασκευή του Υδροθεραπευτηρίου, έχει προβεί τις τελευταίες ημέρες σε αυθαίρετες ενέργειες και απειλές, σε βάρος εργαζομένων της Τουριστικής Λουτρακίου.

Πρόκειται στην ουσία για το ίδιο στέλεχος της «Αλέξανδρος Τεχνική», που είχε καταγγείλει και με επιστολή της η Ανδριάννα Κουρούκλη, η οποία εξέδωσε πρόσφατα ανακοίνωση, στην οποία διερωτάται για την υφιστάμενη κατάσταση στο υδροθεραπευτήριο (ΣΠΑ) που έχει προκύψει με την παρουσία εκπροσώπου της Αλέξανδρος Α.Ε. και το είδος της εργασιακής σχέσης του συγκεκριμένου προσώπου με την εταιρεία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο συγκεκριμένος “εκπρόσωπος” της Αλέξανδρος Τεχνική έχει προβεί σε απειλές και εκβιασμούς για απολύσεις προς υπαλλήλους της Τουριστικής Λουτρακίου. Πιο συγκεκριμένα, με την ανοχή του Δημάρχου προφανώς, έχει δηλώσει προς τους εργαζομένους στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο, ότι θα τους μεταφέρει (!) στο Υδροθεραπευτήριο. Παράλληλα, σε άλλους εργαζομένους της Τουριστικής, στο Υδροθεραπευτήριο, έχει εκτοξεύσει απειλές απόλυσης, με έναν εκ των εργαζομένων να αντιδρά σε απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς και απειλή απόλυσης. Τέλος, φέρεται να τους έχει δηλώσει ότι «το Αλεξάνδρειο παράγει ζημιές και για τον λόγο αυτόν θα το κλείσει… (!)».

Το loutraki365, επικοινώνησε με τον κύριο Γιώργο Βλάχο, ο οποίος δήλωσε άγνοια για το θέμα, ωστόσο δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο κάποιος άλλος εκπρόσωπος της εταιρείας να έχει κινηθεί μονομερώς, θεωρώντας ότι με τον τρόπο αυτό προφυλάσσει να συμφέροντα της εταιρείας.

Η ουσία του όλου ζητήματος, από νομικής πλευράς, αφορά στην επαπειλούμενη βλαπτική μεταβολή των όρων και συνθηκών εργασίας. Το θέμα αυτό αφορά στο Σώμα Επιθεωρητών Εργασίας, το οποίο θα πρέπει να παρέμβει και να ελέγξει πότε και πως απειλήθηκαν οι εργαζόμενοι. Στον πολιτικό τομέα των γεγονότων, από την άλλη πλευρά, η υπόθεση αφορά κατά κύριο λόγο τον ίδιο τον Δήμαρχο και Πρόεδρο της Τουριστικής, με την ανοχή του οποίου διαδραματίζονται τέτοιου είδους καταστάσεις, από εξωθεσμικά πρόσωπα, όπως είναι το στέλεχος μιας ιδιωτικής εταιρείας, σε βάρος των υπαλλήλων μιας εταιρείας του Δήμου…

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο, στις 6 Ιουνίου 2018, παρευρέθησαν και οι εργαζόμενοι στο Υδροθεραπευτήριο (Spa), με την πρόθεση να  διαμαρτυρηθούν για παρόμοια περιστατικά.

Πηγή πληροφοριών loutraki365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες