Αρχίζει από τη Δευτέρα 9/7 η λειτουργία του νέου τακτικού δερματολογικού εξωτερικού ιατρείου στο νοσοκομείο Κορίνθου - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Ιουλίου 06, 2018

Αρχίζει από τη Δευτέρα 9/7 η λειτουργία του νέου τακτικού δερματολογικού εξωτερικού ιατρείου στο νοσοκομείο Κορίνθου


Αρχίζει από τη Δευτέρα 9-7-2018 η λειτουργία του νέου τακτικού δερματολογικού εξωτερικού ιατρείου.

Το ιατρείο λειτουργεί για πρώτη φορά στο νοσοκομείο Κορίνθου και έρχεται να καλύψει σημαντικότατες υγειονομικές ανάγκες της περιοχής πάνω στη συγκεκριμένη ειδικότητα.

Η επιλογή της πρόσληψης ιατρού δερματολόγου, συμπληρώνει χωρίς να ολοκληρώνει, το σχεδιασμό ανάπτυξης και αναβάθμισης του νοσοκομείου μας, στόχος ο οποίος βρίσκεται πάντα σε μια εξελικτική διαδικασία, αφού η πορεία που πρέπει να διανυθεί γι’ αυτό χρειάζεται και χρόνο και συντονισμένες συλλογικές προσπάθειες.

Το ιατρείο θα λειτουργεί τέσσερις (4) ημέρες την εβδομάδα και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείνουν ραντεβού στα τηλέφωνα: 2741361600 και 2741361601.

Η Διοικήτρια
Δημ. Καλομοίρη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες