ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΤΟΥ ΜΟΡΕΑ: Δεν θα είναι υποψήφιος ξανά ο Παύλος Παύλου; - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Ιουλίου 12, 2018

ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΤΟΥ ΜΟΡΕΑ: Δεν θα είναι υποψήφιος ξανά ο Παύλος Παύλου;


Παρά τη ραστώνη του καλοκαιριού οι συζητήσεις στο Λουτράκι δίνουν και παίρνουν με φόντο πάντα τις Δημοτικές εκλογές του επόμενου έτους. Συζητήσεις όμως που μένουν στα λόγια, γιατί πράξεις και ανακοινώσεις αναμένονται από το φθινόπωρο. Είθισται στο Λουτράκι άλλωστε, οι όποιες αποφάσεις να επισημοποιούνται μετά το μεγάλο πανηγύρι της Παναγίας της Γιάτρισσας όπου όλοι θα πάρουν την ευχή της για την μετέπειτα πορεία τους. Μια ευχή που σίγουρα κάποιοι θα την χρειαστούν, αφού αυτή η εκλογική μάχη μοιάζει από τώρα αρκετά αμφίρροπη.
Η μεγάλη είδηση που βγαίνει απ΄ αυτές τις συζητήσεις είναι η αποχώρηση του «θαλασσόλυκου» της αυτοδιοίκησης, του κ. Π. Παύλου. Όπως λένε οι πληροφορίες, ο επί σειρά ετών πρώην Δήμαρχος της περιοχής έχει λάβει ήδη τις αποφάσεις του, παρά την προτροπή κάποιων που θα ήθελαν να θέτει εκ νέου υποψηφιότητα. Αν συμβεί αυτό και τελικά αποσυρθεί, που θεωρείται πλέον το πιθανότερο σενάριο, το ερώτημα που προκύπτει είναι, ποιος θα είναι ο «διάδοχος» του κ. Παύλου και ποιον θα στηρίξει για τη θέση αυτή η Ν.Δ.
Ο ίδιος ο πρ. Δήμαρχος άραγε θα πάρει θέση για τον αντικαταστάτη του ή θα μείνει αμέτοχος; Μήπως στηρίξει τελικά κάποιον άλλον; Ακούγονται πολλά, κυρίως ως προς το θέμα της στήριξης, με ορισμένους να λένε ότι οι σχέσεις του με τον νυν Δήμαρχο Γ. Γκιώνη είναι πολύ καλές πλέον, με αποτέλεσμα να ακούγεται ακόμα και για μια άτυπη ή ανεπίσημη στήριξη προς την υποψηφιότητα του Γ. Γκιώνη. Άλλωστε ξέρουν πολλοί ότι η εμπειρία του όλα αυτά τα χρόνια αλλά και οι πιστοί φίλοι και ψηφοφόροι του είναι δύο «καλά χαρτιά» που σίγουρα είναι αναγκαία για έναν υποψήφιο Δήμαρχο.
Ξέρουν πολλοί στο Λουτράκι ότι πλέον ο Π. Παύλου, εδώ και αρκετά χρόνια έχει πάψει «να παίρνει γραμμή» από το κόμμα. Είναι αρκετά ώριμος αυτοδιοικητικά για να ζυγίσει και να αποφασίσει μόνος του τον «εκλεκτό» που θα στηρίξει, ακόμα κι αν αυτός δεν προέρχεται αποκλειστικά από τη Ν.Δ. Γι΄ αυτό άλλωστε οι ίδιες πληροφορίες λένε, ότι τον γυροφέρνουν πολλοί τον τελευταίο καιρό, ακόμα και κάποιοι που στο παρελθόν του είχαν ασκήσει πολύ σκληρή κριτική. Υπομονή λοιπόν. Οι επόμενοι μήνες θα δείξουν προθέσεις και στηρίξεις.
Οπότε αυτή τη στιγμή για το Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, υπάρχουν οι δύο σίγουρες υποψηφιότητες των κ.κ. Γκιώνη και Λογοθέτη, μια κίνηση του κ. Π. Μίχα που τον παροτρύνουν να κατέλθει στη μάχη ως ανεξάρτητος (προερχόμενος από το ΠΑ.ΣΟ.Κ.), αλλά και το μεγάλο ερωτηματικό με τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ που κάποιοι λένε ότι θα είναι ο κ. Ηλίας Κοφινάς, κάποιοι όμως λένε ότι ίσως αποφασιστεί η στήριξη σε ένα άλλο πρόσωπο για να δείξει το κόμμα και μια διάθεση ανανέωσης και προοπτικής. Φυσικά θα υπάρχει και υποψήφιος του ΚΚΕ.
Στο σύνολο δηλαδή πέντε υποψηφιότητες μέχρι στιγμής και με τα νεότερα από το φθινόπωρο που τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν ακόμα περισσότερο. «Η μάχη των μαχών» αναμένεται σκληρή και ανελέητη, με τον πρώτο λόγο να έχουν ο νυν και ο πρώην Δήμαρχος (Γκιώνης – Λογοθέτης), αλλά κανείς ακόμα να μην μπορεί να προεξοφλήσει τίποτα για το ποιο θα είναι τελικά το δίδυμο του δεύτερου γύρου. Γιατί αυτές οι εκλογές μπορεί τελικά να είναι… πολύ «μουγκές»!
Αριστοφάνης
Πηγη:  moriasnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες