Επιθέσεις των ΜΑΤ στους κατοίκους στον ΧΥΤΑ της Λευκίμμης στην Κέρκυρα - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Ιουλίου 16, 2018

Επιθέσεις των ΜΑΤ στους κατοίκους στον ΧΥΤΑ της Λευκίμμης στην Κέρκυρα


Χημικός πόλεμος ξανά των ΜΑΤ μετά τις 9 το βράδυ στην περιοχή του ΧΥΤΑ στην Λευκίμμητης Κέρκυρας, εναντίον των διαδηλωτών που τάσσονται ενάντια στην δυσωδία της χωματερής που έχουν εγκαταστήσει έξω από την πόλη τους. Όπως είχε καταγγείλει ο Παν. Λαφαζάνης που πρόσφατα επισκέφτηκε την περιοχή στην Λευκίμμη υπάρχει καθεστώς πρωτοφανούς αυταρχισμού και αστυνομοκρατίας.
Οι διαδηλωτές που βρίσκονται στην 23η ημέρα των κινητοποιήσεων συγκεντρώθηκαν λίγο μετά τις 8 το βράδυ στο γήπεδο Νεοχωρίου, που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τον ΧΥΤΑ και επιχείρησαν να φθάσουν στις εγκαταστάσεις του χώρου, εμποδίστηκαν όμως από τις αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες έκαναν χρήση χημικών .
Από τα επεισόδια προκλήθηκε πυρκαγιά σε παρακείμενο ελαιώνα η οποία σβήστηκε με την άμεση επέμβαση της πυροσβεστικής.
Οι κάτοικοι της Λευκίμμης ζητούν να μην λειτουργήσει ο ΧΥΤΑ και να απομακρυνθούν οι αστυνομικές δυνάμεις από την περιοχή.
Πηγη: anemosantistasis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες