Το σκίτσο του ΚΥΡ για την εκπαίδευση στην Ελλάδα που είναι πιο αληθινό από ποτέ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Ιουλίου 12, 2018

Το σκίτσο του ΚΥΡ για την εκπαίδευση στην Ελλάδα που είναι πιο αληθινό από ποτέ


Είναι γνωστό ότι στην Ελλάδα οι γονείς ξοδεύουν μεγάλο μέρος των χρημάτων τους στην εκπαίδευση εκτός σχολείου. Σήμερα με την κρίση αυτό το ποσό είναι δύσκολο να αποσβεστεί στην αγορά εργασίας από τα παιδιά τους. 

Ένα τεράστιο ποσοστό νέων φεύγει για να βρει την τύχη του στο εξωτερικό και να αξιοποιήσει τις γνώσεις του. 

Ο γνωστός σκιτσογράφος ΚΥΡ για άλλη μια φορά δημιούργησε ένα σκίτσο που κάνει θραύση σατιρίζοντας με μεγάλη δόση αλήθειας την κατάσταση και την πραγματικότητα στην ελληνική κοινωνία και εκπαίδευση.



tilestwra.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες