Άγιοι Θεόδωροι: Οριστική απομάκρυνση των κώνων... - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Ιουλίου 12, 2018

Άγιοι Θεόδωροι: Οριστική απομάκρυνση των κώνων...


Αγαπητοί συνάδελφοι,

Την Δευτέρα 9/7/2018 διεξήχθη η συνεδρίαση του τοπικού συμβουλίου (έχοντας απαρτία), με κυρίως θέμα, το αίτημα του Εμπορικού Συλλόγου για την απομάκρυνση των κώνων αποφυγής παρκαρίσματος επι της Π.Ε.Ο.Α.Κ.

Κατά την συζήτηση παραβρέθηκαν και αρκετά καταστήματα, τα οποία με επιχειρήματα, στήριξαν την προσπάθεια του Συλλόγου μας.

Στο τέλος της τοποθέτησης, έγινε ψηφοφορία μεταξύ των 5 μελών του τοπικού συμβουλίου, και με ψήφους 3 υπέρ και 2 κατά, ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ Η ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ των κώνων.

Επειδή η απόφαση του τοπικού συμβουλίου είναι γνωμοδοτική, τα επόμενα στάδια είναι: έγκριση από την επιτροπή Ποιότητας Ζωής, και κατόπιν, ψήφιση από το επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο.

Υπενθυμίζουμε όμως στους καταστηματάρχες και στους υπαλλήλους σας ότι, εμείς πρώτοι δείχνοντας το καλό παράδειγμα, για να μην ξαναδημιουργηθεί κυκλοφοριακό πρόβλημα...

ΔΕΝ ΠΑΡΚΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΑΣ ΜΟΝΙΜΑ επι της Π.Ε.Ο.Κ

Εκ μέρους του Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες