ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ : Ο ΤΡΑΜΠ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΝΤΠ – Η σημερινή κυβέρνηση “εκτελεί” το συμβόλαιο διαμελισμού της χώρας μας… - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Ιουλίου 21, 2018

ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ : Ο ΤΡΑΜΠ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΝΤΠ – Η σημερινή κυβέρνηση “εκτελεί” το συμβόλαιο διαμελισμού της χώρας μας…


Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου 
Επικεφαλής Στρατηγικής Πολιτικής 
της “Ελλήνων Πολιτείας” – αρθρογράφος 
egerssi@otenet.gr 
www.egerssi.gr 
Έγραφα πριν λίγες ημέρες, πως η συνάντηση κορυφής μεταξύ του Αμερικανού Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ και του Ρώσου ομολόγου του Βλαδίμηρου Πούτιν, θα σηματοδοτούσε πολύ “θερμές” εξελίξεις. Από τη στιγμή, που και οι δυο είναι υπέρ των Εθνών – Κρατών στον Πλανήτη, ενάντια στη ΝΤΠ και την


Παγκοσμιοποίηση που εκφράζεται από το βαθύ κράτος των ΗΠΑ (Μπους, Κλίντον, Ομπάμα), με τον εδώ εκπρόσωπό τους, πρέσβη των ΗΠΑ Τζέφρι Πάιατ και την Καγκελάριο της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ!     
Πιστεύω ότι δικαιώθηκα, αφού μετά την φιλική από κάθε άποψη συνάντηση των δυο ανδρών, ξεσάλωσε το “βαθύ” κράτος των ΗΠΑ (Ρεπουμπλικάνοι και Δημοκρατικοί) κατά του Ντόναλντ Τραμπ. Αφού, δεν εξυπηρετεί η πολιτική του Τραμπ τα σατανικά σχέδια της ΝΤΠ, που όργανό της κατέστει και ο Έλληνας Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας! Ξεσάλωσε – όπως και προεκλογικά – το “συνδικάτο” των κίναιδων και των ανώμαλων του Χόλυγουντ κατά της συζύγου του Ντόναλντ Τραμπ, Μελάνια Τραμπ. Μια κατ΄ εκτίμηση, ωραία – φινετσάτη γυναίκα, η οποία προϋπήρξε “ωραίος κύκνος”, αφού είχε ασχοληθεί με το μόντελινγκ πριν τη γνωριμία της με τον μετέπειτα Πρόεδρο των ΗΠΑ! Δεν ήταν το “ασχημόπαπο” – όπως για παράδειγμα η εταίρα του Έλληνα Πρωθυπουργού – που προσπάθησαν στην πορεία να τη μεταμορφώσουν σε “ωραίο κύκνο”! Και βεβαίως εννοώ, τον καλλωπισμό της εμφάνισης, την ενδυματολογική εμφάνιση, τους τρόπους συμπεριφοράς, της κινήσεως κλπ. Αλλά, όσα δεν φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια! 
Κρύος ιδρώτας έχει κυριεύσει τη Μέρκελ… 
Ωστόσο, αυτή που θορυβήθηκε περισσότερο από όλους με τη συνάντηση κορυφής Τραμπ – Πούτιν στο Ελσίνκι, ήταν η Άγκελα Μέρκελ. Η δυνάστης του ελληνικού λαού, που ως άλλος Αδόλφος Χίτλερ με υπέρμετρο μαζοχισμό καθοδηγεί τις εξελίξεις που θα επέλθουν διά μέσω του διαμελισμού της Ελλάδος! Άλλωστε, σε αυτήν παρέδωσε ο απερχόμενος Μπάρακ Ομπάμα από την προεδρεία των ΗΠΑ, μετά τη νίκη του Ντόναλντ Τραμπ, το “κλειδί” της Παγκοσμιοποιήσεως στο τελευταίο του ταξίδι εκτός ΗΠΑ!      
Έτσι, η Ανατολικογερμανίδα ηγέτης, αφού χαρακτήρισε ως προκλητική τη συμπεριφορά του Ντόναλντ Τραμπ στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ, μετά τη συνάντηση του Αμερικανού Προέδρου με τον Βλαδίμηρο Πούτιν, την διακατέχει διάχυτη νευρικότητα, διαβλέποντας πως η αυτοκρατορική της παρουσία στη Γερμανία τελειώνει! Και γι΄ αυτό – είμαστε σίγουροι – θα φροντίσει ο Ντόναλντ Τραμπ! 
Πώς θα πραγματοποιηθεί η ανακατανομή εδαφών στα Βαλκάνια… 
Αξίζει στο σημείο αυτό να κάνω μια μικρή αναφορά του άρθρου μου της Τετάρτης 18 Ιουλίου στην Ελεύθερη Ώρα, με τίτλο: «“Εκτελεστής” πληρωμένου συμβολαίου ο Τσίπρας»! Και το οποίο πιστέψτε με, έκανε γενικότερο πάταγο! 
«…Οι εξελίξεις στα Βαλκάνια με την πολεμική επέμβαση στην Γιουγκοσλαβία το έτος 1999, είχε ως στόχο να σταματήσει την εξάπλωση της ευρώ-γερμανικής επιρροής στην περιοχή και της ρωσικής καθόδου στη Μεσόγειο μέσω του Ορθόδοξου Τόξου Μόσχας – Βελιγραδίου – Αθήνας!  
Κύριος στόχος της αμερικανικής ΝΤΠ είναι η διάλυση των Κρατών – Εθνών, βασικό εμπόδιο στην παγκόσμια κυριαρχία τους και η κατάτμηση τούτων σε μικρές κρατικές οντότητες καθώς και σε αυτόνομες περιφέρειες (σ.σ. για άλλη μια φορά να επισημάνω πως τούτα, γνωστοποιούνταν σε υψηλότατο θεσμικό πλαίσιο, εν έτει 2001)!    
Η ΕΕ σε πρώτη φάση συμφέρει τις ΗΠΑ, εφόσον η επίσημη πολιτική των Βρυξελών είναι η μετατροπή της Ευρώπης των Εθνών, σε Ευρώπη εθνικών περιφερειών, έτσι ώστε σταδιακά η ΕΕ να ενσωματωθεί στον αμερικανικό παγκοσμισμό, αφού μέσω των εθνικών περιφερειών, όπως Καταλονία (σ.σ. στις ημέρες μας βιώνουμε τις τάσεις απόσχισης από την Ισπανία), Αλσατία, Βρετάνη, Παδανία, Σικελία, Κρήτη, Μακεδονία (σ.σ. ήδη μεθοδεύεται η απόσχισή της από την Ελλάδα μετά την συμφωνία των Πρεσπών), Θράκη κλπ), θα κατασκευάσει ανίσχυρα κρατίδια  – προτεκτοράτα του τύπου Κοσσυφοπεδίου, Βοσνίας, Τσετσενίας κλπ. 
Επίσης, θα προωθήσουν μια Ελληνο-Τουρκική συνομοσπονδία με την κατασκευή ενός “Ελληνο-Αλεβιδικού κράτους του Αιγαίου”, που θα ενώνει τις δυο όχθες του Αιγαίου, δηλαδή της θαλάσσιας διόδου από τον Εύξεινο Πόντο μέχρι την “αυτόνομη Κρήτη”, όπου θα αποτελεί φραγμό κατά της ρωσικής καθόδου, ενώ θα τερματίζουν και διάφοροι αγωγοί πετρελαίου!  
Το “κράτος του Αιγαίου”, θα συνεργαστεί με μία “Μεγάλη Αλβανία” αυτονομημένων αλβανικών περιοχών (Κοσσυφοπέδιο, αλβανικό τμήμα Σκοπίων και Μαυροβουνίου), ως φράγμα κατά των Βαλκανίων Σλάβων, ενώ το Αλβανό-Ελληνοτουρκικό οικοδόμημα θα στερεώνεται από τον νότο με μια χαλαρή Ισραηλοπαλαιστινιακή συνομοσπονδία και από ανατολάς με ένα δυτικοποιημένο Ισλαμικό Μεγάλο Κουρδιστάν, που θα αποτελείται από το Τουρκικό – Ιρακινό και Ιρανικό Κουρδιστάν, καθώς και ένα κατατμημένο δυτικοποιημένο Ισλαμικό Ιράν!   
Επιπροσθέτως, στο “κράτος του Αιγαίου”, δεν θα συμπεριληφθεί ολόκληρη η σημερινή Τουρκία, ενώ δεν θα συμπεριλάβει και ολόκληρη τη σημερινή Ελλάδα και συγκεκριμένα την Ήπειρο, η οποία πιθανόν να συμπεριληφθεί στη “Μεγάλη Αλβανία”! Αυτό θα είναι έργο του UCK – UCC, ενώ στην Τουρκία θα συμπεριληφθεί με ομόσπονδο σχήμα το αυτόνομο “κράτος της Θράκης” (Νότια Βουλγαρία, Δυτική και Ανατολική Θράκη)…»! 
Και έκανε πάταγο αυτό το άρθρο, επειδή οι πληροφορίες αυτές, αντλήθηκαν από επίσημο (πιο επίσημο) δεν γίνεται έγγραφο – πληροφοριακό του 2001, που είχε τεθεί σε γνώση και της τότε ελληνικής κυβερνήσεως (σ.σ. Πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, Υπουργός Εθνικής Αμύνης Άκης Τσοχατζόπουλος)!    
Η σημερινή κυβέρνηση “εκτελεί” το συμβόλαιο διαμελισμού της χώρας μας… 
Έτσι, όπως ακριβώς έγραφα: «…Όλες τις δεκαετίες, από την επάρατη Μεταπολίτευση (1974) μέχρι την αρχή των  Μνημονιακών ετών (2010), όλες οι κυβερνήσεις της Ελλάδος “πουλούσαν” τα εθνικά μας θέματα χωρίς καμιά ντροπή, χωρίς ίχνος συνείδησης! Ωστόσο στα Μνημονιακά χρόνια, όλες οι ελληνικές κυβερνήσεις – με πιο πειθήνια την σημερινή – υποτάχτηκαν ολοκληρωτικώς στη ΝΤΠ και παρέδωσαν τα κλειδιά της Πατρίδος στους ξένους δυνάστες! Στους νέους κατακτητές των ιερών ελληνικών χωμάτων…»!  
Ξεκινώντας η σημερινή ελληνική κυβέρνηση, αυτό το ξεπούλημα – παρά την αντίδραση του ελληνικού λαού και την μη νομιμοποίησή της – από την Μακεδονία μας! Παραχωρώντας στους Σκοπιανούς, κατ΄ εντολή της ΝΤΠ (ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, ΕΕ) την εθνικότητα, τη γλώσσα, το όνομα της Μακεδονίας μας! 
Στη συνέχεια, δημιουργεί την διπλωματική όξυνση με τη Ρωσία, για να διευκολύνει τις “φίλιες” δυνάμεις της Γερμανίας στην μετεγκατάσταση λαθρομεταναστών από τη Βαυαρία, στη Μακεδονία μας, σε έρημα στρατόπεδα, όπου εκεί επί δεκαετίες χτυπούσε η “καρδιά” των Ενόπλων Δυνάμεων της Πατρίδος μας! Στο πλαίσιο συμφωνίας Μέρκελ – Τσίπρα, που διέσωσε την ακεραιότητα της γερμανικής συγκυβέρνησης!   
Όμως, αυτό το σατανικό σχέδιο, αποβλέπει στην περαιτέρω οικονομική αποδυνάμωση της Βόρειας Ελλάδας και κυρίως της Μακεδονίας! Που σύντομα – αυτή είναι η στόχευση – με τη διευκόλυνση της εγκατάστασης λαθρομεταναστών από Βαυαρία, θα δημιουργηθούν οι φτηνές Οικονομικές Ζώνες!   
Που στο γενικότερο σχέδιο της ΝΤΠ και του Ιδρύματος Κίσινγκερ, όπως αποκάλυψα, εντάσσεται και ο εποικισμός με λαθρομετανάστες των νησιών του Αιγαίου μας! Που αλλοιώνουν τον ελληνικό πληθυσμό τους με χιλιάδες Μουσουλμάνους – τάχατες προσωρινούς μετανάστες – οι οποίοι από ότι φαίνεται μονιμοποιούνται στα νησιά μας! Στο οποίο Μουσουλμανικό αυτό στοιχείο, ουδείς μπορεί να γνωρίζει, εάν υπάρχουν θύλακες τζιχαντιστών, οι οποίοι πιθανώς κάποια στιγμή να λάβουν εντολή αιματοκυλίσματος των νησιωτών μας! 
Και έχουμε για όλα αυτά, μια ελληνόφωνη – προφανώς ξενοκίνητη – κυβέρνηση (Τσίπρα, Καμμένου, Κοτζιά), που όχι μόνο δεν προσπαθεί να αποτρέψει αυτό το σχέδιο, αλλά αντιθέτως το διευκολύνει!  
Στο στόχαστρο η Θεσσαλονίκη…     
Μαύρα είναι τα νέα από τη Θεσσαλονίκη για την επιχειρηματικότητα. Από την αρχή της χρονιάς μέχρι τις 30 Ιουνίου, έχουν κάνει αναστολή εργασιών 272 επιχειρήσεις. Δηλαδή κάθε ημέρα έχουμε και ένα λουκέτο. Ωστόσο, το πρόβλημα της Θεσσαλονίκης, όσον αφορά τις επενδύσεις που δεν έρχονται, είναι ένα πρόβλημα διαχρονικό που την ταλανίζει, ιδιαίτερα τα Μνημονιακά χρόνια. 
Η πάλαι ποτέ ακμάζουσα βιοτεχνική δύναμη της Πρωτεύουσας της Μακεδονίας δεν υπάρχει πια. Διότι μετά “την απελευθέρωση του νήματος” το 1993, δηλαδή, την αθρόα εισαγωγή υλικού από την Κίνα και την Ινδία, άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την Θεσσαλονίκη, αλλά και την υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα! Η βιομηχανία της Μακεδονίας άρχισε να εξαφανίζεται, όπως εργοστάσια της Good Year, της Esso Pappas, της Πίτσος! Κλάδοι λιανικού και χονδρικού εμπορίου αντικαταστάθηκαν από πολυκαταστήματα πολυεθνικών εταιρειών που βγάζουν τα χρήματα στο εξωτερικό! 
Έτσι, αναρωτιέται κάποιος, πώς συντηρεί τους κατοίκους της αυτή η Πόλη; Για δεκαετίες η Θεσσαλονίκη αποκαλείται ως “φτωχομάνα”, για τα ταβερνεία, τα τσιπουράδικα, τα καφέ μπαρ, τα εστιατόριά της! Αρκούν όμως αυτά για να επιβιώνουν οι κάτοικοί της; 
Ποιες είναι οι εισαγωγικές μονάδες που προσδίδουν κέρδη στους ιδιοκτήτες και εισόδημα στους εργαζόμενους; Αφού εξέλειπαν οι παραγωγικές μεγάλες μονάδες; 
Αφού η “ανάπτυξη” των κυβερνήσεων  της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ δεν ήλθε ποτέ σε αυτήν την Πόλη; Θεωρείται η ανάπτυξη του τουρισμού και κατ΄ επέκταση των ξενοδοχειακών μονάδων, αναπτυξιακή πολιτική; 
Ποια θα είναι τελικά η ανάπτυξη που υποτίθεται θα υπήρχε για να εξυπηρετηθεί με το υπό κατασκευή μετρό, η οποία ξεκίνησε από το 2004 και ακόμη συνεχίζεται; 
Μήπως θα ολοκληρωθεί, όταν δημιουργηθεί η ενιαία Μακεδονία που δεν θα είναι Ελλάδα; Μήπως γι΄ αυτό θα κατακλείσουν το επόμενο διάστημα τη Μακεδονία μας με μεταναστευτικό ρεύμα (σχέδιο Μέρκελ – Τσίπρα) Πακιστανών , Σομαλών, Σύριων κ.α.; Τι κάνουν οι φορείς της Πόλης; Τι κάνει ο Δήμαρχος Μπουτάρης εκτός από το να αφήνει ελεύθερη τη διακίνηση λαθραίων τσιγάρων στην πλατεία Αριστοτέλους; 
Ποια είναι τελικά τα ουσιαστικά πλάνα ανάπτυξης της πόλης της Θεσσαλονίκης; 
Μιας πόλης που κάποτε ήταν εμπορικό και πολιτισμικό κέντρο της Ελλάδος; 
Τι θα απαντήσουν οι Θεσσαλονικείς, όταν σε λίγους μήνες οι πολιτικάντηδες της ελληνικής Βουλής, κυβέρνηση και αντιπολίτευση θα μεταβούν εκεί για τη ΔΕΘ; 
Μετά ταύτα, επανέρχομαι…  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες