Διεθνές Φεστιβάλ Κλασικής Μουσικής “Opus 2018”: Σεμινάρια για μουσικούς και σπουδαστές μουσικής - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Ιουλίου 21, 2018

Διεθνές Φεστιβάλ Κλασικής Μουσικής “Opus 2018”: Σεμινάρια για μουσικούς και σπουδαστές μουσικής


Στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Κλασικής Μουσικής "Opous 2018",  που διοργανώνεται φέτος το καλοκαίρι στο Λουτράκι, θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια από τρεις Έλληνες μουσικούς που διαπρέπουν στο εξωτερικό και τον διεθνούς φήμης Γάλλο τσελίστα Dimitri Maslennikov. Σχετική ανακοίνωση αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του φεστιβάλ loutrakifestival.com

Δείτε την ανάρτηση:

Τρεις Έλληνες μουσικοί που διαπρέπουν στο εξωτερικό, ο Στάθης Καραπάνος (φλάουτο), ο Τριαντάφυλλος Λιώτης (πιάνο) και ο Ιάσωνας Κεραμίδης (βιολί), και ο διεθνούς φήμης Γάλλος τσελίστας Dimitri Maslennikov, θα πραγματοποιήσουν σεμινάρια από την Τετάρτη 8 Αυγούστου έως και την Παρασκευή 10 Αυγούστου στα πλαίσια του Opus 2018.

Σε αυτά μπορούν να συμμετέχουν μουσικοί ή σπουδαστές μουσικής ανεξάρτητα με το επίπεδο σπουδών τους. Θα πραγματοποιηθούν ατομικά αλλά και ομαδικά μαθήματα ανάλογα με τις συμμετοχές.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να καλείτε καθημερινά στα τηλέφωνα 2744067376 (6-8 μ.μ.) και 6948574703.

Ατομικό μάθημα

Διάρκεια 45′ – 60′

Κόστος συμμετοχής: 40 ευρώ

Ομαδικό Μάθημα

Διάρκεια 120′

Κόστος συμμετοχής: 20 ευρώ

Οι μαθητές στα ομαδικά μαθήματα θα χωριστούν ανάλογα με το καλλιτεχνικό τους επίπεδο. Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν στο Πνευματικό Πολιτιστικό Κέντρο Λουτρακίου, Κολοκοτρώνη 17.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες