Στον Αέρα Το Νέο Πρωτάθλημα Της Superleague - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Ιουλίου 20, 2018

Στον Αέρα Το Νέο Πρωτάθλημα Της Superleague


Το νέο πρωτάθλημα της Superleague βρίσκεται στον αέρα καθώς αν και θεωρητικά, η σέντρα για τη σεζόν 2018-19 έχει προγραμματιστεί για τις 25 Αυγούστου, δεν έχει υπογραφεί ακόμα η προκήρυξη.

Το χάος που επικρατεί φέτος στο ελληνικό ποδόσφαιρο συνεχίζεται. Ο Ιούλιος φτάνει στο τέλος του κι ακόμα η Superleague δεν έχει δώσει στην ΕΠΟ την προκήρυξη για το νέο πρωτάθλημα και το πρόγραμμα της νέας σεζόν.

Η σέντρα του πρωταθλήματος έχει προγραμματιστεί για τις 25 Αυγούστου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η νέα αγωνιστική περίοδος θα ξεκινήσει σίγουρα αυτή την ημερομηνία.

Στις 30 Ιουλίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί κρίσιμο ΔΣ του συνεταιρισμού. Βασικά θέματα θα είναι το ζήτημα της υπογραφής προκήρυξης για το νέο πρωτάθλημα (πως θα μειωθούν οι ομάδες σε 14 την επόμενη χρονιά, δηλαδή πόσοι θα υποβιβαστούν και παίζει θα ανέβουν από τη Football League) και τα τηλεοπτικά. Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά θα πραγματοποιηθεί και η κλήρωση του πρωταθλήματος!

Να σημειωθεί ότι επτά ΠΑΕ δεν έχουν ακόμα τηλεοπτικό συμβόλαιο. Πρόκειται για τους Παναθηναϊκό, Άρη, Ατρόμητο, Παναιτωλικό, Λαμία, Απόλλωνα Σμύρνης και Ξάνθη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες