Χονγκ Κονγκ: Ραγδαίες εξελίξεις στην Υπόθεση με το 19χρονο Μοντέλο με την Κοκαΐνη - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Αυγούστου 18, 2018

Χονγκ Κονγκ: Ραγδαίες εξελίξεις στην Υπόθεση με το 19χρονο Μοντέλο με την Κοκαΐνη

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο θέμα του 19χρονου μοντέλου από τη Μυτιλήνη που πιάστηκε στο Χονγκ Κονγκ με μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών.
Μετά από 8 μήνες στις φυλακές του Χονγκ Κονγκ και πέντε αναβολές ακροάσεων το 19χρονο μοντέλο από τη Μυτιλήνη, στάθηκε για πρώτη φορά μπροστά στο δικαστή.
Ο συνήγορος υπεράσπισης της οικογένειας, Σάκης Κεχαγιόγλου, ανέφερε στο δελτίο του ANT1 ότι το 19χρονο μοντέλο δήλωσε αθώο ενώπιον του δικαστή, ο οποίος παρέπεμψε τη δικογραφία στο Ανώτατο Δικαστήριο. Τρεις δικαστές και επταμελές σώμα ενόρκων θα αποφασίσουν για την αθωότητα της 19χρονης ή την ενοχή της.
Η δίκη αναμένεται να γίνει το φθινόπωρο ή τον χειμώνα στην περίπτωση που υπάρξει αναβολή.
Εάν αποδειχτεί η αθώοτητά της θα επιστρέψει στην Ελλάδα, ενώ εάν καταδικαστεί θα έχει χάσει το πλεονέκτημα της μείωσης της ποινής κατά το εν τρίτο εφόσον έχει δηλώσει αθώα, σύμφωνα με το δελτίο του ANT1.
Να σημειωθεί ότι το μοντέλο συνελήφθη στο διεθνές αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ, στο τέλος Νοεμβρίου, όταν στο σακίδιό της εντοπίστηκαν 2,5 κιλά κοκαΐνης.
Δείτε το βίντεο:

ΠΗΓΗ: newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες