Λουτράκι: Και μετά θα αναρωτιόμαστε πως ξεκίνησε η φωτιά (Εικόνα) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Αυγούστου 21, 2018

Λουτράκι: Και μετά θα αναρωτιόμαστε πως ξεκίνησε η φωτιά (Εικόνα)


Η φωτιά της Κινέτας που είχε ξεσπάσει στις 23 Ιουλίου, υπάρχουν ισχυρές υπόνοιες ότι προκλήθηκε από το δίκτυο ηλεκτροδότησης. Μάλιστα, ο Αντιδήμαρχος Αγίων Θεοδώρων, Σπύρος Ράτης, με τοποθέτησή του στο Δημοτικό Συμβούλιο, έριξε επίσημα την ευθύνη της φωτιάς στη ΔΕΗ.

Τις τελευταίες ώρες, μια φωτογραφία που ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στο facebook, o πρόεδρος του Φλοίσβου, Κώστας Μεταξάς, προκαλεί τρόμο και ανατριχίλα. Στη φωτογραφία, φαίνονται ξεκάθαρα καλώδια της ΔΕΗ, να βρίσκονται λίγα μόλις εκατοστά μακριά από δένδρα στον Οικισμό του Φλοίσβου. Ας ελπίσουμε ότι τουλάχιστον ο Δήμος, θα φροντίσει να κλαδέψει το δένδρο (και όσα άλλα βρίσκονται τόσο κοντά στα καλώδια της ΔΕΗ), προτού προκύψει κάποια δυσάρεστη εξέλιξη.

Διαβάστε το σχόλιο που ανέβασε ο πρόεδρος του Φλοίσβου Λουτρακίου, Κώστας Μεταξάς στην προσωπική του σελίδα στο facebook...

Μετά ψαχνόμαστε πως και γιατί και για το φόνο κουβέντα.
Πότε θα αντικατασταθούν τα γυμνά σύρματα με πλεξούδα μονωμένη ? 
Η εικόνα είναι από το Φλοίσβο και φυσικά δεν είναι η μοναδική
.Τελικά δεν πρέπει κάποιος υψηλά ιστάμενος να τραβήξει το αυτί της ΔΕΗ ? 
Η Περιφέρεια, ο Δήμος, η Πυροσβεστική , η Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, τι κάνουν ?


Πηγη: loutraki365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες