Το πρόγραμμα εορτασμού της Παναγίας Γιάτρισσας Λουτρακίου - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Αυγούστου 28, 2018

Το πρόγραμμα εορτασμού της Παναγίας Γιάτρισσας Λουτρακίου


Πρόσκληση στους πολίτες, δημότες και επισκέπτες, να τιμήσουν με την παρουσία τους τον Εσπερινό και την Περιφορά της Ιερής Εικόνας της Παναγίας Γιάτρισσας, Πολιούχου του Λουτρακίου, με την ευκαιρία της θεομητορικής εορτής του Γενεσίου της Υπεραγίας Θεοτόκου απήυθυνε ο Δήμαρχος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων κ. Γ. Γκιώνης.
 
 
Δείτε την πρόσκληση:
 
Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας τον Εσπερινό και την Περιφορά της Ιερής Εικόνας της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΓΙΑΤΡΙΣΣΑΣ, Πολιούχου του Λουτρακίου, με την ευκαιρία της θεομητορικής εορτής του Γενεσίου της Υπεραγίας Θεοτόκου.


Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
(συμβολή των οδών Οδ. Ανδρούτσου & Δ. Σολωμού)
19:30 Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός
20:10 Προσέλευση Επισήμων
20:20 Είσοδος Επισήμων στον Ιερό Ναό
20:30 Έξοδος εκ του Ιερού Ναού, Λιτάνευση Ιερής Εικόνας

ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

7:30 Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία


Ο Δήμαρχος

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΛΚ. ΓΚΙΩΝΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες