Λουτράκι: Λιποθύμησε γυναίκα στη συναυλία του Μαραβέγια - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Αυγούστου 18, 2018

Λουτράκι: Λιποθύμησε γυναίκα στη συναυλία του Μαραβέγια


Αναταραχή επικράτησε για λίγα λεπτά κατά τη διάρκεια της συναυλίας του Κωστή Μαραβέγια στο Γυμνάσιο Λουτρακίου, καθώς μια γυναίκα έχασε τις αισθήσεις της και σωριάστηκε μπροστά στα έκπληκτα μάτια εκατοντάδων θεατών αλλά και του γνωστού καλλιτέχνη που αμέσως, διέκοψε το τραγούδι του και ζήτησε από μικροφώνου την παρέμβαση κάποιου γιατρού.

Ευτυχώς, η γυναίκα λίγα μόλις λεπτά αργότερα, άρχισε να ανακτά τις αισθήσεις της και η συναυλία συνεχίστηκε κανονικά. Μάλιστα, η γυναίκα παρέμεινε κανονικά στη συναυλία και λίγα λεπτά μετά άρχισε και πάλι να χορεύει στους ρυθμούς της μουσικής του Κωστή Μαραβέγια και των μελών του συγκροτήματός του.

Πηγή πληροφοριών loutraki365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες