Ο ΔΩΔΕΚΑΛΟΓΟΣ ΤΗΣ «ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ» ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Αυγούστου 19, 2018

Ο ΔΩΔΕΚΑΛΟΓΟΣ ΤΗΣ «ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ» ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ


Η κοίμηση και η αποχαύνωση του Ελληνικού Λαού, οφείλεται στους παρακάτω λόγους.
1.-Στην Οικονομική κρίση, τη Χρεοκοπία, την Ανεργία, και τους Λαθρομετανάστες. Φεύγουν οι νέοι της Ελλάδος προς αναζήτηση εργασίας, και αντικαθίστανται με μουσουλμάνους λαθρομετανάστες.
2.-Στα Μνημόνια, στην απογοήτευση, στην υποτέλεια, και στη προϊούσα σήψη και παρακμή του Ελληνικού Κράτους. Η διαφθορά του πολιτικού συστήματος είναι σε κατήφορο, δεν έχει φρένο. Το ψέμα και η υποκρισία κυριαρχούν στο πολιτικό κόσμο. Στη «κοίμηση» του Ελληνικού Λαού, συνέτεινε και η μείωση μισθών και συντάξεων.
3.-Στα ΜΜΕ. Έχει στηθεί από τους Σιωνιστές Κοσμοκράτορες, μία κολοσσιαίου μεγέθους μηχανή αποχαύνωσης, υπονόμευσης, και προπαγάνδας από τα ΜΜΕ, και τις μυστικές οργανώσεις, για να υποτάξουν τον Ελληνικό Λαό στις επιθυμίες των Κοσμοκρατόρων και Επικυρίαρχων της Γης. Σε Ορισμένα ΜΜΕ τη πλειοψηφία των μετοχών κατέχουν οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες.
4.-Στις Σιωνιστικές ΜΚΟ του ΣΟΡΟΣ, οι οποίες δρούν σαν Πέμπτη φάλαγγα μέσα στην Ελλάδα, για να υποτάξουν και κοιμήσουν τον Ελληνικό Λαό. Δείτε τι άσχημο παιχνίδι έπαιξαν στη Λέσβο βοηθώντας τους Λαθρομετανάστες να αποβιβασθούν από τις βάρκες.
5.-Στην υποτέλεια των δούλων πολιτικών στους Σιωνιστές Κοσμοκράτορες. Το μεγαλύτερο όπλο των δανειστών είναι οι πολιτικοί μας που ξεπουλούν το Λαό, για να γίνουν Πρόεδροι & Πρωθυπουργοί.
6.-Η επιτροπή -σαν εκπρόσωποι των Σιωνιστών δανειστών στην Ελλάδα-, (ΤΡΟΪΚΑ), υπό τον ΤΟΜΣΕΝ & Δρακουλέσκου. Το ΔΝΤ, ΕΚΤ, & Ε.Ε. του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, έπαιξαν οικονομικά παιχνίδια εις βάρος του Ελληνικού Λαού. Με αποτέλεσμα, την κοίμησην του Έλληνα.
7.-Υπάρχει ιστορικό προηγούμενο της απάθειας και δουλοπρέπειας των Ελλήνων, τα 400 χρόνια σκλαβιάς στους Τούρκους. «Το σφάξε με Αγά μου να αγιάσω».
8.-Ξεχάσαμε τους Αρχαίους Έλληνες προγόνους μας, τους αγώνες τους, (Μαραθώνα-Θερμοπύλες-Σαλαμίνα, κλπ), και την λαμπρή Ιστορία μας, με την οποίαν φωτίσαμε τα έθνη. Ξεχάσαμε τον χρυσούν αιώνα του Περικλέους, και ενεδύθημεν την εποχήν του Τσίπρα, και άλλων συγχρόνων υποτελών πολιτικών.
9.-Με αυτό το πνεύμα είμαστε σίγουρα χαμένοι.
10.-Βαδίζουμε στην ΟΔΟ της ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΟΣ μακαρίως. Οι ενδοτικές Κυβερνήσεις συμφωνούν!!!
11.-Η Σιωνιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων (Ν.Τ.Π.) αυτό ακριβώς επιδιώκει, να πιστέψουμε ότι ΔΕΝ μπορούμε να κάνουμε τίποτα, και πως όλα είναι χαμένα.
12.-Χάσαμε τη ΚΥΠΡΟ, πουλήσαμε τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ διά της συμφωνίας των Πρεσπών, διότι υπετάγημεν στις εντολές των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων και Επικυρίαρχων της Γης, και τώρα χάνουμε τη ΘΡΑΚΗ, και το ΑΙΓΑΙΟ!!! Τόσο ανάξιοι είμαστε να διατηρήσουμε και φυλάξουμε την
Ελλάδα μας. Αλλοίμονο από εμάς τους δουλοπρεπείς. Τι πατρίδα θα αφήσουμε στα παιδιά μας , και τα εγγόνια μας;;;;;;;;;;;;;;;
Τελειώνοντας κάμω μία προσευχή προς τον Πανάγαθο ΘΕΟ.
«Κύριε-Κύριε, επίβλεψον εξ’ ουρανού και είδε, και επίσκεψε την άμπελον ταύτην, (την Ελλάδα μας), και κατάρτισε αυτήν, ήν εφύτευσε η δεξιά Σου».
ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Ομάδα Διεθνών Σχέσεων & Γεωπολιτικής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες