Διεθνή συνδρομή ζητά η Ελλάδα για να μετακινήσουν τον Πάκη από το καμμένο σπίτι στο Μάτι - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Αυγούστου 02, 2018

Διεθνή συνδρομή ζητά η Ελλάδα για να μετακινήσουν τον Πάκη από το καμμένο σπίτι στο Μάτι


Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ή κοινώς ο Πάκης, πήγε στις περιοχές που επλήγησαν από την φονική πυρκαγιά στην Αν. Αττική, και ως εκεί όλα πήγαινα βάση πρωτοκόλλου.

Κάποια στιγμή μπήκε σε ένα καμένο σπίτι, στάθηκε κάτω από ένα δοκάρι του, και εκεί "ΠΑΓΩΣΕ". Έμεινε εκεί κοκαλωμένος και στην αρχή όλοι νόμισαν ότι αυτό ήταν αποτέλεσμα της στιγμιαίας συναισθηματικής φόρτισης του, και λέμε στιγμιαία γιατί 10 μέρες τώρα αυτός και η κυβέρνηση διακρίνονται για την απουσία τους από το δράμα. 

Τα λεπτά περνούσαν και ο Πάκης έμενε εκεί ακλόνητος....Πέρασε μία ώρα και τότε η συνοδεία άρχισε να ανησυχεί (τα αντανακλαστικά είναι όπως και τα κυβερνητικά, ταχύτατα). Ένας από την συνοδεία τον σκούντηξε, λέγοντας ψιθυριστά στο αυτί του: "Πρόεδρε είσαι καλά;;", "Να φύγουμε;;", αλλά απάντηση δεν πήρε.

Ακόμα και τώρα, ώρες μετά την άφιξη Παυλόπουλου, ο αρχηγός του Κράτους μας, παραμένει εκεί ακούνητος και αμίλητος. Ψυχολόγοι φοβούνται να προχωρήσουν σε πιο δραστικά μέτρα από το σκούντημα και την ομιλία υπό τον φόβο μην πάθει κάποιο μεγάλο ΣΟΚ και υποστεί κάποια τεράστια βλάβη. Η Ελληνική κυβέρνηση φέρετε να ζήτησε διεθνή συνδρομή, ώστε να βρεθούν εξειδικευμένοι επιστήμονες που θα μπορούσαν να επαναφέρουν τον Πάκη.

Ο Πάνος Καμμένος σε συνομιλία με κυβερνητικό στέλεχος φέρετε να είπε ότι αν η βοήθεια από το εξωτερικό "ξεπαγώσει" τον Πάκη, να χρησιμοποιήσουμε την βοήθεια για να "ξεπαγώσει" και ο "Μαρμαρωμένος Βασιλιάς" και να πάρουμε πίσω την Πόλη!



anemosantistasis.blogspot.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες