Βρώμικη επίθεση σε Πελετίδη από νεομνημονιακούς και παλαιομνημονιακούς....Ανακάλυψαν πολυτελή βίλα με πισίνα! - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Αυγούστου 07, 2018

Βρώμικη επίθεση σε Πελετίδη από νεομνημονιακούς και παλαιομνημονιακούς....Ανακάλυψαν πολυτελή βίλα με πισίνα!


Συκοφαντική επίθεση με στόχο το δήμαρχο Κώστα Πελετίδη και τη δημοτική αρχή καταγγέλλει σε ανακοίνωση ο Δήμος Πατρέων.

Αναλυτικά αναφέρει:

«Θορυβημένοι από την αποδοχή και την πλατιά λαϊκή υποστήριξη της Δημοτικής Αρχής οι γνωστές δυνάμεις που έχουν στόχο να αποτρέψουν την επανεκλογή της, προχώρησαν σήμερα σε μια άθλια συκοφαντική επίθεση εναντίον του Δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη.

Με βρώμικα δημοσιεύματα και αναφορές στη "βίλα Πελετίδη" προσπαθούν να χτυπήσουν το Δήμαρχο.

Η περίφημη "βίλα" έχει κατασκευαστεί πριν 38 χρόνια από καθηγητή του Πανεπιστημίου της Πάτρας και αγοράστηκε πριν 4 χρόνια από τη γιατρό σύζυγο του Δημάρχου Πατρέων.

Στο κτίσμα και στο οικόπεδο δεν έχει γίνει κανενός είδους παρέμβαση και δεν έχουν γίνει κανενός είδους κατασκευές.

Όσο για "πισίνες" κλπ. αυτά αποτελούν αποκυήματα της νοσηρής φαντασίας τους.

Ο πατραϊκός λαός γνωρίζει το Δήμαρχό του, ξέρει τη διαδρομή του και θα δώσει την απάντησή του στους γνωστούς συκοφάντες». 

902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες