Στην Κόρινθο και τους Αγίους Θεοδώρους σήμερα ο Π. Λαφαζάνης - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Αυγούστου 04, 2018

Στην Κόρινθο και τους Αγίους Θεοδώρους σήμερα ο Π. Λαφαζάνης


Συγκεκριμένα, στις 7 μ.μ. ο Π. Λαφαζάνης θα ξεκινήσει από την κεντρική πλατεία της πόλης («περιβολάκια» απέναντι από τα δικαστήρια) για να περιοδεύσει στο κέντρο της, όπου θα συναντηθεί με κατοίκους, επαγγελματίες, εμπόρους και τοπικούς φορείς από τους οποίους θα ενημερωθεί για τα προβλήματα της περιοχής και θα παρουσιάσει τις θέσεις της ΛΑΕ για την έξοδο από την κρίση, την ανασυγκρότηση της χώρας, τον τερματισμό της λιτότητας, τη στήριξη μισθών, συντάξεων, εργασιακών σχέσεων, απασχόλησης και περιβάλλοντος.

Στη συνέχεια, ο κ. Παν. Λαφαζάνης θα μεταβεί και θα περιοδεύσει στους Αγίους Θεοδώρους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες