Έτοιμο το Τουριστικό Περίπτερο στον Ισθμό της Κορίνθου - Εικόνες - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Αυγούστου 02, 2018

Έτοιμο το Τουριστικό Περίπτερο στον Ισθμό της Κορίνθου - Εικόνες


Σε ανακοίνωση του ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου αναφέρει ότι το Τουριστικό Περίπτερο στον Ισθμό της Κορίνθου είναι έτοιμο και θα λειτουργήσει άμεσα.

Η δημιουργία του έγινε με πρωτοβουλία του Loutraki Tourism Organization, σε συνεργασία με την ΑΕΔΙΚ, το Δήμο Λουτρακίου, Π.- Αγ. Θ. και την Περιφέρεια Πελοποννήσου 

Το έργο ξεκίνησε πριν από 7 μήνες με επισταμένη προσπάθεια τόσο από πλευράς LTO όσο και των λοιπών εμπλεκόμενων φορέων για να ολοκληρωθεί η κατασκευή του και κατόπιν να επενδυθεί με θεματικό branding στο οποίο προβάλλονται οι προορισμοί της Περιφέρειας Πελοποννήσου ενώ ιδιαίτερη προβολή έχει το Λουτράκι με ένα ολόκληρο section του branding αφιερωμένο στα αξιοθέατα του Δήμου μας.

Το Info Kiosk θα στελεχωθεί με εξειδικευμένο προσωπικό με άριστη γνώση ξένων γλωσσών για την άρτια εξυπηρέτηση των τουριστών.Θα παρέχει πληροφορίες για το Λουτράκι και τη Μυθική Πελοπόννησο, για αξιοθέατα, δραστηριότητες, παραλίες, εκδηλώσεις και οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ζητηθεί από τους επισκέπτες. Το περίπτερο θα εγκαινιασθεί εντός του Αυγούστου και θα σταλεί νέα σχετική ενημέρωση.  
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες