Κατάμεστο το Θέατρο Νότης Περιγιάλης στους Αγίους Θεοδώρους - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Αυγούστου 08, 2018

Κατάμεστο το Θέατρο Νότης Περιγιάλης στους Αγίους Θεοδώρους


Στο Κατάμεστο θέατρο Νότης Περιγιάλης, στους Αγίους Θεοδώρους κάτω απο τους ήχους τς ορχήστρας Δωματίου του Loutraki Festival οι θεατές άκουσαν οχι μια αλλά δύο από τις ωραιότερες φωνές της ελληνικής μουσικής σκηνής. Τον Χρήστο Θηβαίο, και τον Χρήστο Νινιό, που ερμήνευσαν εκτός απο τα δικά τους και άλλα γνωστά τραγούδια.

Η Θέα που προσφέρει το εν λόγω θέατρο σε συνδυασμό με την εξαιρετική παρουσία των τραγουδοποιών, απέδειξε περίτρανα οτι το Loutraki Festival, είναι ενα απο τα ποιο επιτυχημένα Events που πραγματοποιούνται στην Κορινθία, και για το λόγο αυτό συγκεντρώνει πλήθος κόσμου.



Πηγη: atnewsgr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες