ΠΟΙΟΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΧΤΟΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Αυγούστου 18, 2018

ΠΟΙΟΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΧΤΟΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ


Ζούμε στην χώρα των θαυμάτων όπου κάθε μέρα θα βλέπουμε και θα αποκαλύπτουμε τον απόλυτο χαβαλέ  ενός λαού που δεν έχει στο ελάχιστο ένα επίπεδο σοβαρότητας..
Μια χώρα που αναζητά την ανάπτυξη και την προσέλκυση ξένων επενδύσεων και κάνει το παν να αποδείξει στους πάντες πως πρόκειται για μια χώρα που ζει και βιώνει στον δικό της κόσμο..
Χαρακτηριστική περίπτωση είναι αυτή που βλέπουμε παρακάτω και πρόκειται για μια εκ των μεγαλυτέρων τεχνικών εταιρειών της χώρας..Η εν λόγω εταιρεία είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο με χιλιάδες μετόχους Ελληνες και ξένους...Η διοίκηση της εν λόγω εταιρείας αποφάσισε να συγκαλέσει γενική συνέλευση των μετόχων παραμονές δεκαπεντάγουστου προκειμένου να λάβει σοβαρές αποφάσεις για την πορεία της μια και ετοιμάζεται να προβεί σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ και να καλύψει συσσωρευμένες ζημιές..
Οπως θα δείτε στο σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε η εν λόγω εταιρεία στην Γενική συνέλευση δεν παρέστη ουδείς μέτοχος ούτε καν εκ των βασικών μεγαλομετόχων της.

Πείτε μου εσείς ποιος σοβαρός ξένος επενδυτής θα βάλει τα χρήματα του σε μια εταιρεία όπου οι ίδιοι οι βασικοί μέτοχοι ήταν στις παραλίες και δεν πήγανε καν στην γενική συνέλευση..Πείτε μου εσείς ποιος σοβαρός θα είχε εμπιστοσύνη στην διοίκηση της εν λόγω εταιρείας όταν αποφάσισε εν μέσω Αυγούστου να συγκαλέσει ΓΣ όταν δεν παρέστη ουδείς πέραν της καθαρίστριας και του καφετζή που ετοίμαζε καφέδες..

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες