ΚΕ.Π.Α.Π. Λάμψη, ενέργεια, πάθος, ένταση, ευρηματικές χορογραφίες στην Παράσταση του Π. Χαλκιά - Video - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Αυγούστου 14, 2018

ΚΕ.Π.Α.Π. Λάμψη, ενέργεια, πάθος, ένταση, ευρηματικές χορογραφίες στην Παράσταση του Π. Χαλκιά - Video


Λάμψη, ενέργεια, πάθος, ένταση, ευρηματικές χορογραφίες ήταν λίγα από τα συστατικά που συνέδεσαν μια άρτια οργανωμένη και καλοκουρδισμένη παράσταση που δεν είχε να ζηλέψει τίποτα από μεγάλες επαγγελματικές παραστάσεις χορού !

Το Κέντρο Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Κορινθίων για άλλη μια Χρονιά έκανε την διαφορά παρουσιάζοντας στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου ¨ΘΩΜΑΣ ΘΩΜΑΙΔΗΣ¨ την ετήσια παράσταση των τμημάτων μοντέρνου Χορού υπό την καθοδήγηση του Χορογράφου Παναγιώτη Χαλκιά!

Ένα ταξίδι στην μουσική και τον χορό ξεκινώντας από τον Michael Jackson και το Grease και καταλήγοντας στην σημερινή εποχή της pop και dance σκηνής !


Πηγή: korinthosnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες