Λουτράκι: Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου. - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 21, 2018

Λουτράκι: Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου.


Παρακαλούμε όπως προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα (Ιάσονος & Εθν. Αντιστάσεως) την 24η 2018, ημέρα Δευτέρα και ώρα 8:30 για την συζήτηση και λήψη απόφασης επί των κατωτέρω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:

1.Κατάρτιση όρων διεξαγωγής συνοπτικού διαγωνισμού για την ανάθεση της υπηρεσίας ΄΄Αποκομιδή ογκωδών αντικειμένων στη Δ.Ε. Αγ. Θεοδώρων ( Αριθ. μελ. 44/2018).

2.Έγκριση ή μη του 1ου πρακτικού της Αρμόδιας Επιτροπής του Δήμου για την εκτέλεση του έργου ΄΄Ανέγερση Νέου Δημοτικού Σχολείου Ισθμίας (Αρίθ. μελ. 22/2017)΄΄.

3.Κατάρτιση πρώτης πρόσκλησης περί υποβολής προσφορών σε διαπραγμάτευση για την ανάθεση της προμήθειας μηχανολογικού εξοπλισμού σε χρηματοδοτική μίσθωση (leasing) διάρκειας πέντε (5)ετών .

4.Διορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου επί αίτησης ακυρώσεως Άννας χας Αριστομένη Ζαζάνη και λοιπών τεσσάρων (4) κατά Δήμου.

5.Διορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου επί αγωγής Αγγέλου Ιωάννη του Λεωνίδα και λοιπών έντεκα (11) κατά Δήμου.

6.Διορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου επί αγωγής Χοροβίδου Κλεόνας του Αλέξανδρου κατά Δήμου.

7.Διορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου επί ανακοπής Ιωάννη Κλέττα του Κυριάκου κατά Δήμου.

8.Διορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου για ανάληψη δικαστικών και εξωδικαστικών ενεργειών αναφορικά με την νομιμότητα αποφάσεων της Τ.Κ. Πισίων .

9.Διορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου για ανάληψη δικαστικών και εξωδικαστικών ενεργειών κατόπιν της από 24/08/2018 (αριθ. πρωτ. 13443) εξώδικης δήλωσης κατά του Δήμου.

10.Διορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου για ανάληψη δικαστικών και εξωδικαστικών ενεργειών κατόπιν της από 20/09/2018 (αριθ. πρωτ. 14973) εξώδικης δήλωσης κατά του Δήμου.

11.Έγκριση έκδοσης εντάλματος προπληρωμής προς κάλυψη δαπανών έκδοσης παραβόλων ΚΤΕΟ των αυτοκινήτων του Δήμου μας . Ορισμός υπολόγου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ 

Συμβούλια Δημοτικών Κοινοτήτων & 
Τοπικής Κοινότητας
        Ο Πρόεδρος
Γκιώνης Αλκ. Γεώργιος 
         Δήμαρχος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες