Η νέα ταινία του Θόδωρου Μαραγκού στο ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου (τρέϊλερ) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 18, 2018

Η νέα ταινία του Θόδωρου Μαραγκού στο ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου (τρέϊλερ)


Η νέα ταινία του Θόδωρου Μαραγκού, το ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ, θα προβληθεί στις 22 Σεπτεμβρίου ημέρα Σάββατο στο ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ συνεδριακό κέντρο Λουτρακίου ώρα 9.00 μμ με γενική είσοδο 5 ευρώ.

Η απλότητα του Θόδωρου Μαραγκού και η ικανότητά του να αγγίζει τις ψυχές μας, οι ηθοποιοί που ερμήνευσαν τους ρόλους σαν να τους ζούν στην πραγματικότητα, η φωτογραφία του Γιώργου Αρμπατζόγλου, ο ήχος του Γρηγόρη Σιούτη, η μουσική του Στάθη Μαραγκού, όλα κέρδισαν τις εντυπώσεις αλλά κυρίως αυτό που ηχεί ακόμα μέσα μας είναι το τραγούδι του Στάθη Μαραγκού με το οποίο ξεκινάει η ταινία. 

Η προηγούμενη ταινία του Θόδωρου Μαραγκού ΄Δεν θα σωπάσω΄΄ τελείωνε μ΄ένα τραγούδι επίσης του Στάθη Μαραγκού που έβαζε το ερώτημα ΄΄τι είναι σήμερα ένα τραγούδι επαναστατικό. 

Στη νέα του ταινία απαντάει στο ερώτημα αυτό ξεκινώντας με ένα τραγουδι επαναστατικό που μας οδηγεί στην πιο αληθινή εν τέλη επανάσταση της ανθρώπινης ύπαρξης: Την αφύπνιση της δική μας προσωπικής ''ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ'' δύναμης, που δεν είναι τίποτα άλλο παρά η εσωτερική μας πηγή από την οποία αναβλύζουν όλες μας οι ικανότητες.

Γιαμπουράνη Γεωργία
*Πρόσωπο αφίσας: Στάθης Μαραγκός

Δειτε το τρέϊλερ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες