Δήλωση της Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης, κ. Ραχήλ Μακρή για την βράβευση Τσίπρα από το ίδρυμα Ρότσιλντ στη Νέα Υόρκη - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 24, 2018

Δήλωση της Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης, κ. Ραχήλ Μακρή για την βράβευση Τσίπρα από το ίδρυμα Ρότσιλντ στη Νέα Υόρκη


«Προφανώς οι Ρότσιλντ βραβεύουν τον Τσίπρα για την προσφορά του στην οικονομική γενοκτονία και αντικατάσταση του πληθυσμού από δήθεν πρόσφυγες που διακινούν Τούρκοι λαθρέμποροι και χρηματοδοτεί η ΕΕ με 1,6 δις»
Δύο μήνες μετά το Ολοκαύτωμα στο Μάτι, το κύκλωμα δισεκατομμυριούχων «φιλανθρώπων» ακτιβιστών, «δικαιωματιστών» Σόρος, Ρότσιλντ, Γκέιτς και λοιποί, βραβεύει τον Τσίπρα εκτός Ελλάδος.
Πρώτα τον βράβευσαν στη Βοσνία για το Μακεδονικό, τώρα στη Νέα Υόρκη για το Προσφυγικό.
Προφανώς το ίδρυμα Global Hope Coalition του Έρικ ντε Ρότσιλνντ http://globalhopecoalition.org/, θα βραβεύσει σήμερα τον Τσίπρα στη Νέα Υόρκη για την προσφορά του στην οικονομική γενοκτονία και αντικατάσταση του «ιθαγενούς» πληθυσμού της Ελλάδας με δήθεν «προσφυγές» που διακινούν οι Τούρκοι δουλέμποροι και χρηματοδοτεί με 1.6 δις ευρώ η Ευρωπαϊκή Ένωση.
Πολλά τα λεφτά Πανούλη, ιδίως όταν δεν έχεις πρόσφυγες στην χώρα.
Έτσι δεν είναι;
Ραχήλ Μακρή 
Οικονομολόγος (MSc in Banking) – Πρώην Βουλευτής
Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης 
Μέτωπο Νίκης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες