ΑΣΕΠ: Οι θέσεις, οι δήμοι και οι περιφέρειες που βγαίνει προκήρυξη για μόνιμες προσλήψεις - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 15, 2018

ΑΣΕΠ: Οι θέσεις, οι δήμοι και οι περιφέρειες που βγαίνει προκήρυξη για μόνιμες προσλήψεις


Με προσλήψεις μόνιμου προσωπικού μέσω ΑΣΕΠ θα καλύπτονται οι πάγιες και διαρκείς ανάγκες των ΟΤΑ ανέφερε χθες ο υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης σε συνάντηση που είχε με την ΚΕΔΕ

Την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού για τις θέσεις που καλύπτουν μόνιμες και διαρκείς ανάγκες στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, προσλήψεις εξειδικευμένου, επιστημονικού προσωπικού (118 θέσεις) σε μικρούς ορεινούς και νησιωτικούς Δήμους και ένταξη στο επενδυτικό πρόγραμμα «ΦιλόΔημος» όλων των ώριμων σχεδίων που υπάρχουν στους δήμους, για να χρηματοδοτηθεί η δημιουργία νέων παιδικών σταθμών, ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης.

Ειδικότερα κατά την πρώτη συνάντηση εργασίας που είχαν σήμερα το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ με τον υπουργό Εσωτερικών, στην οποία συμμετείχαν επίσης η υφυπουργός Εσωτερικών, Μαρίνα Χρυσοβελώνη και ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών, Κώστας Πουλάκης, τόνισε στους δημάρχους ότι η Κυβέρνηση θα προχωρήσει στην πρόσληψη μόνιμου προσωπικού για τις θέσεις που καλύπτουν μόνιμες και διαρκείς ανάγκες στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και ανακοίνωσε ότι το αμέσως επόμενο διάστημα ολοκληρώνεται ο διαγωνισμός για την πρόσληψη 8.500 εργαζομένων στον τομέα καθαριότητας των Δήμων.

Ο κ. Χαρίτσης προανήγγειλε προσλήψεις εξειδικευμένου, επιστημονικού προσωπικού (118 θέσεις) σε μικρούς ορεινούς και νησιωτικούς δήμους και κάλεσε τους αιρετούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης να ενημερώσουν άμεσα το υπουργείο για τις ανάγκες που υπάρχουν, ώστε να υπάρξουν και άλλα ανάλογα προγράμματα.

Ήδη ο τελικός κατάλογος για τις 118 προσλήψεις τακτικού προσωπικού στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης α’ και β’ Βαθμού, κατηγοριών ΠΕ – ΤΕ διαφόρων κλάδων και ΔΕ Τηλεφωνητών, οι οποίοι θα τοποθετηθούν κατά κύριο λόγο σε νησιωτικούς και ορεινούς δήμους, οι οποίοι κρίθηκε ότι αντιμετωπίζουν και τις περισσότερες, συγκριτικά, δυσκολίες από ελλείψεις προσωπικού, λόγω της ιδιαίτερης γεωμορφολογίας τους, καθώς και της γεωγραφικής θέσης τους. Ο κατάλογος έχει αποστελεί στο ΑΣΕΠ εδώ και καιρό, και η προκήρυξη των θέσεων έχει ήδη δρομολογηθεί.

Δείτε τις θέσεις


dikaiologitika.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες