Νεκρός ο άνδρας που πυροβόλησαν το πρωί μέσα στο αυτοκίνητό του στο Ψυχικό - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 08, 2018

Νεκρός ο άνδρας που πυροβόλησαν το πρωί μέσα στο αυτοκίνητό του στο Ψυχικό


Συναγερμός σήμανε στην αστυνομία το πρωί του Σαββάτου, όταν άγνωστος ή άγνωστοι εκτέλεσαν έναν άνδρα έξω από το σπίτι του στο Νέο Ψυχικό.

Πρόκειται για έναν 57χρονο φαρμακοποιό, ο οποίος έβγαινε από το πάρκινγκ του σπιτιού του με το αυτοκίνητό του.

Ο δράστης πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα τον άνδρα, λίγη ώρα πριν από τις 9 το πρωί, στη συμβολή των οδών Ιωνίας και Πλαστήρα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το θύμα δέχθηκε δύο σφαίρες στο κεφάλι και το στήθος. Ο δράστης διέφυγε πιθανότατα με τον συνεργό του, μέσα σε ένα λευκό όχημα.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ωστόσο, δεν τα κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και λίγο αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή.

Στο σημείο έχουν σπεύσει μεγάλες αστυνομικές δυνάμεις.

Να σημειωθεί πως προκάλεσε μεγάλη ανησυχία το γεγονός ότι οι πινακίδες του αυτοκίνητου είναι καταχωρημένες στο επίθετο «Φλώρος», που παραπέμπει στον εμπλεκόμενο για την υπόθεση της Energa, 39χρονο επιχειρηματία.

Ωστόσο, προς το παρόν δεν έχει προκύψει κάποια σχέση ανάμεσά τους.

http://fws.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες