ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ …Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 07, 2018

ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ …Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ


Ο Τραμπ βάζει τέλος στη γερμανική 

ηγεμονία…

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Πολιτικός αναλυτής – αρθρογράφος
Είναι πανθομολογούμενο, ότι οι ΗΠΑ (σ.σ. κυρίως το βαθύ κράτος των ΗΠΑ – Μπους, Κλίντον, Ομπάμα, με εκφραστή τους σήμερα στην Ελλάδα τον πρέσβη Τζέφρι Πάιατ) και η Γερμανία με την Ανατολικογερμανίδα Άγκελα Μέρκελ, πρωταγωνίστησαν στην παραχώρηση της Μακεδονίας μας στα Σκόπια!
Επί δεκαετίες “δούλευαν” το σχέδιο αλλαγής των συνόρων στα Βαλκάνια και περίμεναν την πλέον δουλική και προδοτική κυβέρνηση της Ελλάδος, προκειμένου να υλοποιήσουν το σατανικό σχέδιό τους!
Ωστόσο, σε αυτό το σχέδιο συντελέστηκε μόνο η αρχή με την παραχώρηση του ονόματος, της εθνότητας και της γλώσσας της Μακεδονίας μας στο κρατίδιο των Σκοπίων, που εθνολογικά δεν γνωρίζει από πού κρατάει η σκούφια του!

Η Ανατολικογερμανίδα Μέρκελ στα Σκόπια…

Στις 30 Σεπτεμβρίου 2018 θα διεξαχθεί στα Σκόπια δημοψήφισμα για την αποδοχή ή μη της προδοτικής – εκ μέρους μας – Συμφωνίας των Πρεσπών για το ονοματολογικό και βέβαια δεν θα μπορούσε να λείψει από την προετοιμασία αυτού του δημοψηφίσματος, η Άγκελα Μέρκελ!
Έτσι, θα μεταβεί στα Σκόπια και θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό των Σκοπίων Ζόραν Ζάεφ, περίπου τρεις βδομάδες πριν από το δημοψήφισμα, προφανώς για να κάνει και τα σχετικά “μαγειρέματα” για τα συμφέροντα της χώρας της, όπως τα “σπούδασε” στην κομμουνιστική Ανατολική Γερμανία!
Την επίσκεψη της Άγκελα Μέρκελ στα Σκόπια το προσεχές Σάββατο, την ανακοίνωσε ο εκπρόσωπός της Στέφεν Ζάιμπερτ!
Βέβαια ο κ. Ζάιμπερτ δεν παρέλειψε να αποκαλέσει τα Σκόπια ως “Μακεδονία”! Αφού προφανώς ήταν πολύ κουραστικό στον ίδιο, να τα αποκαλέσει ως “Βόρεια Μακεδονία”, σύμφωνα άλλωστε και με τη Συμφωνία των Πρεσπών!
Έτσι, υιοθέτησε το σκέτο “Μακεδονία” και το “Μακεδόνες”, που ισχυρίζονται οι Σκοπιανοί!

Οι γκάγκστερ των ΗΠΑ επιμένουν “Μακεδονία”…  

Πριν από λίγες ημέρες υπήρξε συνάντηση του πρωθυπουργού Ζόραν Ζάεφ και του πρέσβη των ΗΠΑ στα Σκόπια, όπου περιχαρής ο κ. πρέσβης μετά τη συνάντηση δήλωσε:
«Ευχόμαστε την ένταξη της “Μακεδονίας” στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ. Οι ΗΠΑ είναι εταίροι με τη “Μακεδονία” τα τελευταία 25 χρόνια (σ.σ. που την Ελλάδα την κυβερνούν προδότες) και αντιμετωπίζουν τη Συμφωνία των Πρεσπών, αν και δύσκολη, ως ένα δίκαιο συμβιβασμό που ανοίγει το δρόμο της “Μακεδονίας” σε ένα λαμπρό μέλλον (σ.σ. κι ένα δυσοίωνο μέλλον για την Ελλάδα)»!

Καυτά ερωτήματα σε Τσίπρα και Κοτζιά…

Μπορούν οι δουλικοί Τσίπρας και Κοτζιάς να μας ενημερώσουν αν πρόκειται να αντιδράσουν σε αυτές τις κατάπτυστες δηλώσεις, πού επί της ουσίας πετούν στον κάλαθο των αχρήστων την Συμφωνία, πού οι ίδιοι υπέγραψαν για “Βόρεια Μακεδονία”, καθιερώνοντας οι “σύμμαχοί” μας το σκέτο “Μακεδονία”;
Μπορούν να μας πουν, πώς προσφωνούσαν ή πώς προσφωνούν η Μέρκελ και οι ΗΠΑ την Κορέα; Διαχωρίζουν την Βόρεια από τη Νότια (σ.σ. χωρίς να υπάρχει η παραμικρή σύγκριση με την περίπτωσή μας);
Το Βόρειο Βιετνάμ, το αποκαλούσαν σκέτο Βιετνάμ; Αλλά εκεί βρώμαγε μπαρούτι και ήταν ιδιαίτερα προσεκτικοί!
Ποιος σας είπε όμως, ότι τα δικά μας συμφέροντα μπορούν να τα διαμορφώνουν κράτη “μαϊμούδες” υφαρπάζοντας την ιστορία του γείτονα;
Αλλά πείτε μου κ. Τσίπρα και κ. Κοτζιά, η προερχόμενη από την Ανατολική Γερμανία Άγκελα Μέρκελ, τολμούσε να αποκαλέσει σκέτο Γερμανία την πρώην Ανατολική Γερμανία;
Οι Αμερικανοί δεν ξεχώριζαν τις δυο Γερμανίες;
Ως εκπρόσωποι της Ελλάδος θα διεκδικήσετε τα συμφέροντά της ή θα συνεχίσετε την προδοτική σας πολιτική;

Έρχεται το τέλος της γερμανικής ηγεμονίας…

Όλοι γνωρίζουν ότι ο Ντόναλντ Τραμπ βγάζει σπυράκια και μόνο στο άκουσμα του ονόματος της Άγκελα Μέρκελ και θέλει διακαώς να βάλει τέλος στην ηγεμονία της Γερμανίας στην Ευρώπη!
Έτσι, παρακάτω θα σας ενημερώσω για τον σχεδιασμό του Ντόναλντ Τραμπ, όπως μας τον περιέγραψε άνθρωπος του περιβάλλοντός του!
Στοχεύει σε διαχωρισμό της Ευρώπης σε τέσσερα κομμάτια!
Της Δυτικής Ευρώπης! Της Ανατολικής Ευρώπης! Των Σκανδιναβικών χωρών και των Βρετανικών νήσων!
Η Δυτική Ευρώπη θα τεθεί υπό την ηγεμονία της Γαλλίας! Η Ανατολική Ευρώπη υπό την ηγεμονία της Πολωνίας! Η Ανατολική Μεσόγειος και τα Βαλκάνια θα τεθούν υπό Ισραηλινό – ελληνική ηγεμονία (;;;)!
Έτσι, θα υπάρξει σύντομα σύγκρουση μεταξύ των ΗΠΑ και της Γερμανίας! Προβλέποντας οι Αμερικανοί ότι η Φιλανδία, η Ολλανδία, η Σλοβακία και οι Βαλτικές χώρες θα παραμείνουν ταμπουρωμένες στον γερμανικό άξονα!
Οι Γάλλοι, ήδη έχουν πάρει το πράσινο φως από τους Αμερικανούς για τις επερχόμενες εξελίξεις!
Οι οικονομικές και πολιτικές μεταξύ των χωρών θα είναι πολύ πιο χαλαρές μεταξύ τους! Αυτή η αναδιάταξη, προβλέπεται να δημιουργήσει κρίση στην Γερμανία!
Ορισμένες χώρες, ενδεχομένως να διατηρήσουν κάποια ιδιότητα μέλους σε μια ριζικά αλλαγμένη ΕΕ!
Η σημερινή εικόνα της Ευρώπης  είναι απολύτως προσωρινή και μεταβατική σε ένα νέο Σύστημα ισορροπιών!

“Βυθίσατε” τη Γερμανία…

Η Γερμανία στα προσεχή χρόνια θα αντιμετωπίσει σοβαρές και μεγάλες οικονομικές αναταράξεις και ανατροπές, καθώς η εξαρτώμενη από τις εξαγωγές της οικονομία, θα υποστεί μεγάλο πλήγμα από την επιδείνωση της Ευρωζώνης και το εντεινόμενο ρεύμα του Ευρωσκεπτικισμού!
Η Πολωνία θα αναβαθμιστεί οικονομικά και γεωστρατηγικά, καθόσον οι ΗΠΑ θα αναπτύξουν μια στρατηγική συμμαχία, ανάλογης με εκείνης που υπάρχει μεταξύ της Ουάσιγκτον και του Λονδίνου!
Οι ΗΠΑ μετά την ανυπακοή Μέρκελ, ώστε να δώσει μια βιώσιμη λύση για την Ελλάδα, σπρώχνει τον ελληνικό λαό κατευθείαν στην αγκαλιά του Πούτιν, παρά την αντίθετη κατεύθυνση της κυβερνήσεως των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ! Αλλάζοντας ολόκληρο το Δυτικό Σύστημα Ασφαλείας, όπως αυτό είχε οικοδομηθεί από το 1943!
Και θεωρούν τη Γερμανία, ως εκείνη τη χώρα, που έχει ξεφύγει εντελώς, όπως άλλωστε έγινε στους δυο Παγκόσμιους Πολέμους!

Έρχεται το τσουνάμι, απλά δεν το ακούν πολλοί…

Πάντως, όποια και να είναι τα σχέδια του Ντόναλντ Τραμπ ή του βαθέως κράτους των ΗΠΑ και της Γερμανίας, η οποία είναι με την συμμετοχή όλων των κυβερνώντων την Πατρίδα, ειδικότερα την εποχή των Μνημονίων, ιδιοκτήτης της χώρας μας, ότι ο ελληνικός λαός θα αντισταθεί μέχρις εσχάτων! Όπως άλλωστε έγινε και στους δυο Παγκοσμίους Πολέμους!
Να γνωρίζουν οι Νεοναζί της Μέρκελ, ότι η Επανάσταση του λαού μας, οσονούπω έρχεται! Το βουβό παλιρροϊκό κύμα θα τα σαρώσει όλα στο πέρασμά του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες