Σία Αναγνωστοπούλου: "Στην πόλη μας υπάρχουν σύλλογοι και σωματεία, με τεράστια κοινωνική προσφορά" - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 19, 2018

Σία Αναγνωστοπούλου: "Στην πόλη μας υπάρχουν σύλλογοι και σωματεία, με τεράστια κοινωνική προσφορά"


Συνάντηση της Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας Σίας Αναγνωστοπούλου με την Περιφερειακή Ένωση Τυφλών Δυτικής Αχαΐας και τον Σύλλογο γονέων για την εκπαίδευση επαγγελματική κατάρτιση και αποκατάσταση ατόμων «Μαχητές»

Σε δήλωσή της η Σία Αναγνωστοπούλου αναφέρει:

Στην πόλη μας υπάρχουν σύλλογοι, σωματεία κλπ, με τεράστια κοινωνική προσφορά. Είχα την τιμή να με δεχτούν χθες δύο από αυτά. Η Περιφερειακή Ένωση Τυφλών Δυτικής Αχαΐας και ο Σύλλογος γονέων για την εκπαίδευση, επαγγελματική κατάρτιση και αποκατάσταση ατόμων με νοητική στέρηση- «Μαχητές» μου επιβεβαίωσαν για πολλοστή φορά αυτό που οι περισσότεροι σύλλογοι κοινωνικής προσφοράς και αγάπης στον συνάνθρωπο μας μαθαίνουν: σε μια δημοκρατική κοινωνία δεν είμαστε όλοι όμοιοι, δεν μοιάζουμε μεταξύ μας αλλά είμαστε όλοι ίσοι.

Η δέσμευση η δική μας είναι να συμβάλλουμε ώστε αυτή η ισότητα να είναι δεδομένη και ισότιμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες