Θεσσαλονίκη: Αυλαία απόψε με Blues Brothers για την 83 ΔΕΘ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 16, 2018

Θεσσαλονίκη: Αυλαία απόψε με Blues Brothers για την 83 ΔΕΘ


Οι Blues Brothers έρχονται στην Θεσσαλονίκη, στην 83η ΔΕΘ και σας περιμένουν για μια νύχτα με τα καλύτερα τραγούδια, κινήσεις και συναρπαστικές στιγμές από την «born to be wild» πλευρά του Σικάγο!

Μία από τις πιο διάσημες μουσικές ταινίες στην ιστορία του κινηματογράφου, που έγινε και μία εξαιρετικά πετυχημένη παράσταση, εμφανίζονται στην καταληκτική συναυλία της 83ης ΔΕΘ, την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου.

Μια πολυτάλαντη ζωντανή μπάντα και ένα μοναδικό cast αναβιώνουν συναισθήματα και μνήμες της δεκαετίας του '80. Όλα τα “hits” από την ομώνυμη ταινία, το επεισοδιακό χιούμορ και η διαδραστικότητα θα συναρπάσουν το κοινό της 83η ΔΕΘ.

Στη σκηνή θα βρεθούν η μπάντα των Blues Brothers και οι υπέροχες, πληθωρικές 'Bluettes', για να… ξυπνήσουν και να δώσουν ρυθμό στο κοινό.

Μαζί και με μερικά νέα τραγούδια, οι Blues Brothers θα εκτελέσουν όλα τα κλασικά τους, όπως τις φανταστικές επιτυχίες "Think", "Minnie The Moocher", "Jailhouse Rock" , "Shake a Tailfeather”, “Sweet Home Chicago”, το αξεπέραστο "Everybody Needs Somebody To Love", καθώς και πολλά άλλα, που είναι ύμνοι ακόμα και σήμερα.

Η παράσταση είναι η πρωτότυπη από το London Westend, όπου «ανεβαίνει» με μεγάλη επιτυχία εδώ και χρόνια, ενώ η παραγωγή της έγινε το 1980 από τον σκηνοθέτη John Landis με τον σούπερ σταρ Dan Akroyd και τον αξέχαστο John Belushi.

Οι συναυλίες ξεκινούν μετά τις 21:30 στην Πύλη Τόξο του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες