Τα.. σπάει το σκίτσο του Αρκά για τη «διαφορά» στις συντάξεις (photo) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 14, 2018

Τα.. σπάει το σκίτσο του Αρκά για τη «διαφορά» στις συντάξεις (photo)


Tο καυστικό χιούμορ του Αρκά και τα εύστοχα σκίτσα του, θίγουν τα κακώς κείμενα της πολιτικής και της κοινωνίας μας.
Αυτή τη φορά Αρκάς ξαναχτύπησε με ένα καυστικό σκίτσο που αφορά τις συντάξεις και τους συνταξιούχους και το οποίο αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα του στο Facebook.
Στο σκίτσο απεικονίζεται ο Χάρος και ένας ηλικιωμένος κύριος. Ο ηλικιωμένος ομολογεί στον Χάρο ότι φοβάται να πεθάνει και τότε ο δεύτερος τον ρωτάει «τι σύνταξη παίρνεις;». Ο ηλικιωμένος απαντά «350 ευρώ» τότε ο Χάρος του λέει «δεν θα καταλάβεις διαφορά», εννοώντας πως με τόσα λίγα χρήματα ούτως ή άλλως δεν ζει.
Δείτε το σκίτσο:
 economy365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες