Συγκέντρωση κατά πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, Τετάρτη 17/10, 1 μμ, Ακαδημίας-Ζ.Πηγής - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Οκτωβρίου 17, 2018

Συγκέντρωση κατά πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, Τετάρτη 17/10, 1 μμ, Ακαδημίας-Ζ.Πηγής


Οι μεθοδεύσεις της κυβέρνησης για την αρπαγή της Λαϊκής περιουσίας συνεχίζονται
Όλες και όλοι σήμερα Τετάρτη 17 Οκτωβρίου στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, στη μια το μεσημέρι στην Αθήνα (Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής)

Η κυβέρνηση όχι μόνο προωθεί την επίσπευση των πλειστηριασμών και την αρπαγή της λαϊκής περιουσίας, αλλά παράλληλα προσπαθεί να καταστείλει το Κίνημα ενάντια στου ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς με παραπομπή σε δίκη αγωνιστών για την δράση τους. Το πλέον χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η κλήση σε απολογία για δεύτερη φορά (μέχρι τώρα) του Γραμματέα της ΛΑΕ, Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Στόχος είναι να τρομοκρατήσουν, να εκφοβίσουν, ούτως ώστε να αρπάξουν την λαϊκή περιουσία χωρίς αντιδράσεις. Δεν θα τους περάσει!

Οι κινηματικές δράσεις και η γενική κατακραυγή έχει φέρει και νίκες, αρκετές πρώτες κατοικίες δεν έχουν βγει στο σφυρί και πολλοί πλειστηριασμοί έχουν κηρυχτεί άγονοι. Και αυτήν την εβδομάδα προγραμματίζονται 600 πλειστηριασμοί, μεταξύ των οποίων και πρώτες κατοικίες.

Επίσης, καθημερινά βιώνουμε την απαράδεκτη πολική των εταιρειών ενέργειας, όπως η ΔΕΗ, που κόβουν το ηλεκτρικό ρεύμα σε χιλιάδες νοικοκυριά επειδή αδυνατούν να πληρώσουν τους υπέρογκους λογαριασμούς. Μπορούμε να τους σταματήσουμε!

Απαιτούμε να σταματήσουν τώρα οι διώξεις των αγωνιστών.

Να προστατευτεί η λαϊκή κατοικία και η λαϊκή περιουσία.
Να καταργηθούν τώρα οι ιδιώνυμες αυταρχικές νομοθετικές ρυθμίσεις, που χρησιμοποιούνται ενάντια στους αγωνιστές.

Η αρπαγή της λαϊκής περιουσίας δεν θα περάσει.

Το κίνημα αναπτύσσεται και ισχυροποιείται.

Όλες και όλοι σήμερα Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018 στις 13:00 στην Αθήνα, Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες