ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ ... ΣΟΚ ...19χρονη αυτοκτόνησε κόβοντας το λαιμό της - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Οκτωβρίου 23, 2018

ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ ... ΣΟΚ ...19χρονη αυτοκτόνησε κόβοντας το λαιμό της


19χρονη νεαρή κοπέλα βρέθηκε μέσα σε μια λίμνη αίματος στο σπίτι της στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας, το μεσημέρι της Κυριακής 22 Οκτωβριου. Σύμφωνα με δημοσίευμα του news247.gr η 19χρονη είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν σε ψυχιατρική κλινική, καθώς φέρεται να αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Ανατριχιαστικές οι λεπτομέρειες … το μαχαίρι βρέθηκε δίπλα της ενώ η αυτόχειρας έφερε δοκιμαστικά τραύματα στον λαιμό (χαρακτηριστική ένδειξη σε ανάλογες περιπτώσεις) πριν επιφέρει η ίδια το θανάσιμο τραύμα στον εαυτό της. Έως τώρα και σύμφωνα με τα ευρήματα και ενδείξεις η Αστυνομία, φαίνεται να αποκλείει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Λίγο νωρίτερα η κοπέλα ήταν έξω με τον αδερφό της ο οποίος αντιλήφθηκε ότι δεν ήταν καλά η αδερφή του και την πήγε πίσω στο σπίτι. Εκείνη βρέθηκε για λίγο μόνη της και όταν ο τραγικός πατέρας επέστρεψε, ήρθε αντιμέτωπος με την φρικτή εικόνα της νεκρής του κόρης. Έρευνα για τον τραγικό περιστατικό διενεργεί η τοπική αστυνομική Αρχή.

Με πληροφορίες από το news247.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες