Σύσκεψη στο Λουτράκι για την εγκατάσταση προσφύγων στους Αγίους Θεοδώρους - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Οκτωβρίου 31, 2018

Σύσκεψη στο Λουτράκι για την εγκατάσταση προσφύγων στους Αγίους Θεοδώρους


Σήμερα Τετάρτη στις 11 το πρωί θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη-ενημέρωση
στο Δημαρχείο Λουτρακίου με τη συμμετοχή του Γενικού Γραμματέα του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής Μιλτιάδη Κλάπα,των Βουλευτών Κορινθίας του ΣΥΡΙΖΑ Μαρία Θελερίτη, Γιώργος Τσόγκας και Γιώργος Ψυχογιός και του Δημάρχου κ.Γκιώνη για το θέμα της εγκατάστασης οικογενειών προσφύγων σε ξενοδοχείο των Αγίων Θεοδώρων.

Μετά τη σύσκεψη θα ακολουθήσει επίσκεψη στον χώρο φιλοξενίας των προσφύγων.

Κύριο θέμα συζήτησης αναμένεται να είναι ο τρόπος με τον οποίο ήρθαν οι μετανάστες στους Αγίους Θεοδώρους, καθώς σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Δήμαρχος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, Γιώργος Γκιώνης, στην έκτακτη συνεδρίαση του τοπικού Συμβουλίου των Αγίων Θεοδώρων, ο Δήμος δεν είχε καμία ενημέρωση σχετικά με την έλευση των μεταναστών στο ξενοδοχείο "Ηλιόχαρη".

Δευτερευόντως, πρόθεση του Δημάρχου, είναι να διερευνήσει εάν υπάρχει η πιθανότητα να συμβεί κάτι αντίστοιχο και σε κάποιο ξενοδοχείο της πόλης του Λουτρακίου.

Τέλος, αναμένεται να υπάρξει συζήτηση και ενημέρωση, σχετικά με τη σύμβαση που έχει υπογράψει ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης, με το ξενοδοχείο Ηλιόχαρη, ο τελικός αριθμός των μεταναστών που θα φιλοξενηθούν στο εν λόγω τουριστικό κατάλυμα αλλά και το χρονικό διάστημα της παραμονής τους σε αυτό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες