Συνελήφθησαν πριν από λίγο οι δύο δράστες που έκαναν ληστεία στο σταθμό διοδίων Σπαθοβουνίου - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Οκτωβρίου 14, 2018

Συνελήφθησαν πριν από λίγο οι δύο δράστες που έκαναν ληστεία στο σταθμό διοδίων Σπαθοβουνίου


Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται οι δράστες που έκαναν ληστεία στο σταθμό διοδίων Σπαθοβουνίου πρώτες πρωινές ώρες, στον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου- Τριπόλεως- Καλαμάτας και κλάδο Λεύκτρου- Σπάρτης.

Οι δύο ληστές όπως αποδείχθηκε είναι απο τα Εξαμίλια Κορινθίας προσέγγισαν θυρίδα των διοδίων Σπαθοβουνίου και με την απειλή αντικειμένων ζήτησαν από την υπάλληλο να ανοίξει το συρτάρι του ταμείου και να τους δώσει τα περίπου 2.000 ευρώ, και της πήραν ένα κινητό τηλέφωνο αλλά εκείνη τους παρακάλεσε να της το αφήσουν και της το δωσαν ...πίσω και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Μετά από έρευνα που διενεργήθηκε εντοπίστηκαν οι δύο δράστες.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αύριο το πρωί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.
Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

korinthostv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες