ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΣΥΝΘΕΤΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ ΣΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ! - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Οκτωβρίου 31, 2018

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΣΥΝΘΕΤΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ ΣΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ!


Επιμέλεια Ρεπορτάζ: Γιάννης Β. Καραπανάγος

Μια υπέροχη μουσική βραδιά πρόσφεραν στο κοινό ο μουσικοσυνθέτης Γιώργος Πρωτόπαππας και η λυρική σοπράνο Μαρία Φραγκιαδουλάκη, η οποία ερμήνευσε μουσικά του έργα, στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο. Ο Γιώργος Πρωτόπαππας συνθέτει μουσική και τραγούδια επί χρόνια, με κορύφωση το μουσικοποιητικό του έργο ''ΤΑΞΙΔΙ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ'', σε μουσική δική του και ποίηση Αρετής Καλκάνη. Διαμένει και εργάζεται στο Λουτράκι, ως οδοντίατρος. Από μικρός σπούδασε πιάνο και θεωρητικά μουσικής στο Εθνικό Ωδείο.

Ο Μουσικοσυνθέτης Γιώργος Πρωτόπαππας

Η Λυρική Σοπράνο Μαρία Φραγκιαδουλάκη




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες