Ο Κώστας Σημίτης παραδόθηκε στην Αστυνομία - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Οκτωβρίου 25, 2018

Ο Κώστας Σημίτης παραδόθηκε στην Αστυνομία


Σάλο έχει προκαλέσει η είδηση πως -μετά την προφυλάκιση του Γιάννου Παπαντωνίου- ο Κώστας Σημίτης παραδόθηκε στην Αστυνομία και ζητάει να φυλακιστεί χωρίς δίκη, για τα εγκλήματά του σε βάρος της χώρας.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Χρήστο Χωμενίδη, λίγο πριν την παράδοσή του, ο Κώστας Σημίτης είπε πως αισθάνεται σαν τον Πάμπλο Εσκομπάρ λίγο πριν τον σκοτώσουν.
«Ένα-ένα τα πρωτοπαλίκαρά μου, πέφτουν στα χέρια της Αστυνομίας και οδηγούνται στη φυλακή. Νιώθω πως έρχεται και η σειρά μου» είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Σημίτης.
Επίσης, ο Κώστας Σημίτης είπε πως δεν φταίει αυτός για τα εγκλήματα που έγιναν σε βάρος της χώρας, στην διάρκεια της πρωθυπουργίας του.

«Διάβαζα τις εφημερίδες που με αποθέωναν, έβλεπα τα κανάλια που έλεγαν πως είμαι ο καλύτερος πρωθυπουργός που έχει περάσει από την Ελλάδα και το είχα πιστέψει κι εγώ» είπε ο Κώστας Σημίτης.

«Με αποθέωναν όλοι. Ο Πρετεντέρης, ο Τσίμας, η Τρέμη, όλοι. Όλοι έγραφαν ύμνους για εμένα. Στην αρχή, νόμιζα πως μου κάνουν πλάκα αλλά, στην πορεία, το πίστεψα. Πήγαινα στον καθρέφτη και δεν έβλεπα πια αυτό τον κομπλεξικό κακομοίρη με την σκατόφατσα που βλέπετε όλοι σας αλλά έναν άλλο άνθρωπο που ήταν όμορφος, γοητευτικός και πετυχημένος», είπε ακόμα ο Κώστας Σημίτης.

«Ακόμα κι όταν κανόνισα με την Goldman Sachs να παραποιήσει τα δημόσια στοιχεία για να μπει η Ελλάδα στο ευρώ με ψεύτικα στοιχεία, όλοι έγραφαν και έλεγαν πόσο τεράστιος ηγέτης είμαι.»
«Γιατί δεν με συνέλαβαν τότε; Γιατί δεν με σταμάτησε κανείς; Γιατί; Γιατί;;;» ήταν τα τελευταία λόγια του Κώστα Σημίτη, πριν παραδοθεί στους αστυνομικούς.
Στους αστυνομικούς, ο Κώστας Σημίτης είπε πως είναι ένοχος για την χρεοκοπία της Ελλάδας, ενώ κάλεσε και τα άλλα μέλη της συμμορίας των κυβερνήσεών του να παραδοθούν.

Η παράδοση του Κώστα Σημίτη στην Αστυνομία έχει προβληματίσει τις αρχές, γιατί, αν αρχίσουν να παραδίδονται όλα τα λαμόγια των κυβερνήσεων Σημίτη, δεν θα χωράνε στις φυλακές και θα πρέπει να τους αποφυλακίζουν με το νόμο Παρασκευόπουλου.

Πηγη: pitsirikos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες