Τι συμβαίνει με τα κλαριά που ξεφόρτωσαν στη Πυρόπληκτη Κινέτα ? - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Οκτωβρίου 26, 2018

Τι συμβαίνει με τα κλαριά που ξεφόρτωσαν στη Πυρόπληκτη Κινέτα ?


Έπειτα από το μεγάλο σάλο που προκλήθηκε τη Πέμπτη 25 Οκτωβρίου στη Περιοχή της Κινέτας, με τα φορτηγά να ξεφορτώνουν κλαριά σε χωράφι στην πυρόπληκτη περιοχή, το ATnews ήταν το πρώτο αλλά και το μοναδικό που όχι μόνο ενημέρωσε, αλλά και επικοινώνησε με τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας του Δήμου Μεγαρέων κύριο Φυλακτό. Επειδή γνωρίζουμε την ευαισθησία αλλά και τις ειλικρινείς προσπάθειες του για τον καθαρισμό της περιοχής από τα φερτά υλικά σε καμιά περίπτωση δε πιστέψαμε πως έτσι απλά κάποιοι άφησαν τα κλαδιά. Ο κύριος Φυλακτός μιλώντας στο Atnews δήλωσε τα εξής :

"Καλησπέρα δεν υπάρχουν σκουπίδια, κλαριά είναι τις Κινετας τα οποία κάνουμε προσωρινή εναπόθεση. Πρόκειται να φέρουμε λειοτεμαχιστη να τα κόψουμε και κατόπιν μεταφορά στην ΕΜΑΚ στην ΦΥΛΗ !!! "

atnewsgr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες