Χαμός στο Διαδίκτυο με το «Ενοχλητικό» Βιβλίο Ερωτικής Διαπαιδαγώγησης Παιδιών Δημοτικού - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Οκτωβρίου 21, 2018

Χαμός στο Διαδίκτυο με το «Ενοχλητικό» Βιβλίο Ερωτικής Διαπαιδαγώγησης Παιδιών Δημοτικού

Ένα παιδικό βιβλίο που περιγράφει την σεξουαλική επαφή σαν ένα «παζλ» όπου και οι δύο πλευρές «ενθουσιάζονται και νιώθουν αγάπη» έχει διχάσει τους γονείς, με κάποιους να λένε πως είναι υπερβολικά γραφικό.
Είναι διαθέσιμο στα ράφια του Kmart για μόλις $12, το «The Amazing True Story of How Babies Are Made», της Fiona Katauskas, είναι ένα βιβλίο με υπερβολικά ειλικρινείς εικόνες.
Το μωρό ξεκινάει με το κεφάλαιο «Σεξ και η δημιουργία ενός μωρού,» όπου δείχνει έναν γυμνό άντρα και μία γυναίκα να ξαπλώνουν μαζί, ενώ χαμογελάν και κοιτάνε λάγνα ο ένας τον άλλον.
Το βιβλίο δίνει μία λεπτομερή περιγραφή της διαδικασίας που οδηγεί στο σπερματοζωάριο και το ωάριο να ενώνονται.
Το βιβλίο περιλαμβάνει ακόμα και ένα διάγραμμα με το πέος ενός άντρα μέσα στον κόλπο μίας γυναίκας.
Η λεπτομερής περιγραφή δίχασε τους γονείς στο Facebook, με κάποιους να το κατακρίνουν ως ακατάλληλο και άλλους να το υπερασπίζονται και να λένε πως είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για την διαπαιδαγώγηση των παιδιών.
Στην ιστοσελίδα της η Katauskas λέει πως η ιδέα πίσω από το βιβλίο ήρθε όταν ο μεγαλύτερος γιος της την ρώτησε πώς γίνονται τα παιδιά και εκείνη δεν ήξερε τι να του απαντήσει.
true.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες